28 Ocak 2011 Cuma

Köfteci Ramiz Bayilik

Firma Hakkında: 1928 yılında kurulmuş olan Köfteci Ramiz, artık ulusal bir marka oldu. Yöre etlerini değerlendirebileceği bir et işleme tesisi kuruldu. Kurulan bu tesiste sadece köfte değil sucuk da üretiliyor. Köfte babalarının zamanındaki gibi elle şekillendiriliyor, hijyen ve sanitasyon şartlarını sağlayarak Gıda Üretim İzin Sertifikalarını aldı. Dünyanın en önde gelen Gıda Denetim Kuruluşu olan İngiliz World Certification Services firması tarafından ISO-9001 ve HACCP sertifikaları verildi.

Gelen ısrarlı franchising tekliflerinin içinden Languageu uygun olanlarına Köfteci Ramiz prensipleriyle çalıştırılan köfteciler açılıyor. Açılan bu restoranlara elemanlar yetiştiriliyor. Bu köfteci restoranlarına bütün ürünler Akhisar' dan soğuk zinciriyle taşınıyor. Her bir nokta sürekli denetleniyor ve standartların o noktalara da taşınması sağlanıyor. Şu anda Köfteci Ramiz artık ulusal bir marka…

Köfteci Ramiz Franchising Sistemi

Köfteci Ramiz markası olarak üç değişik işletmecilik sistemi söz konusudur.
- Ana firma olarak şube açmak.
- Franchising modeliyle bayilik vermek.
- Join Venture (Ortak Girişim) Ana firmayla bayiinin iki ortak gibi restoranı işletmesi.

Şube, Join Venture ya da Franchising hangi model olursa olsun Köfteci Ramiz' in kurumsal işletme anlayışı değişmemektedir. Her üç modelde karlılık, franchising bedeli, ürün teminleri, personel eğitimleri aynı biçimde uygulanmaktadır.

Ürünlerin Ana Firma Tarafından Tedarik Edilmesi:

Köfteci Ramiz restoranlarında ürünler günlük olarak Akhisar' daki merkezden taşınmaktadır. Temelde köfte ve diğer et mamulleri, Ramiz özel pidesi, salata barda yer alan zeytin, zeytinyağı, turşu grupları, bakliyat ürünleri, yarı mamul ve mamul tatlı grupları dışında yer alan taşınması rasyonel ve ekonomik olmayan ürünler için bayii kendi belirleyeceği tedarikçilerle çalışabilmektedir. Ancak gazlı içecekler ve ayran gibi ürünlerde ana firmanın belirleyeceği sözleşmeler üzerinden tedarik yapılmaktadır. Ürünler dondurulmadan günlük olarak bayiinin kapısına kadar gönderilmektedir.

Daha fazla bilgi için firmanın sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İletişim:
Adres: Akhisar-Balıkesir Karayolu 3. Km. BP Akaryakıt İstasyonu, Akhisar - Manisa
Tel: 0236 414 33 33
Faks: 0236 413 88 44
E-mail: info@kofteciramiz.com.tr
WebSitesi: www.kofteciramiz.com.tr

1 yorum:

Unknown dedi ki...

slm.isvecte yasiyorum kendimde restorang isletiyorum.seni bu konsepti buraya getire bilirmiyiz.burda insanlar yeni birsey denemek istiyorlar,olursa nasil olur.kurtcafer@msn.com.

Yorum Gönder