18 Kasım 2010 Perşembe

Zet Group, Bayilik Çalışmalarına Başladı

Firma Hakkında: "Yeni Nesil Tasarruf" sloganıyla yola çıkan Zet Group, enerjiden su arıtma sistemlerine kadar hayatımızı kolaylaştıran her alanda dünyadaki en son teknolojileri, bilgi ve deneyimleri ile birleştirerek gelecek için çözümler sunuyor.

Geliştirdiği tüm ürünlerde insan ve çevre sağlığını ön planda tutan Zet Group, bünyesinde Zet Enerji, Zet Arıtma, Zet Dış Ticaret ve Zet Danışmanlık şirketlerini barındırıyor.

Çevre ve insan sağlığına duyarlı çözümler üretiyoruz!

Güneşten ve Rüzgardan Enerji Üretiyoruz!

Küresel ısınmanın ve çevre kirliliğinin her geçen gün daha büyük bir tehdit olduğu dünyamızda, korunma önlemleri adına hem ülke olarak hem de bireyler olarak üzerimize düşeni yapmak durumundayız. Enerji savaşlarının yaşandığı günümüzde biz de bu konuda duyarlı olmayı bir borç biliyor ve dışa bağımlılığı ortadan kaldıran, çevreye dost, sonsuz bir enerji kaynağı olan yenilenebilir enerji alanında yatırımlar yapıyor, proje bazlı özel çözümler üretiyor ve alanında lider Alman çözüm ortağı firmalarla rüzgar ve güneş enerjisi santralleri kuruyoruz.

Doğal Kaynak Tadında Mineralli Su Üretiyoruz!

Tordes Mineralleştirici Su Arıtma Sistemleri, Türkiye' de ilk kez suyu sadece arıtmakla kalmıyor aynı zamanda mineralleştiriyor. Tordes' le, suya harcadığınız 9 milyar dolardan tasarruf eder, damacana üretiminde kullanılan binlerce ton polikarbon atığından doğayı korur, damacanaların evlerinize taşınması için kullanılan benzinden ülke ekonomisine katkı sağlar ve hepsinden önemlisi doğal kaynak tadında suyu evinizde üretme rahatlığını yaşarsınız.

Sağlığınızı ve Doğayı Deterjanın Zararlarından Koruyoruz!

Kimyasalların insan ve çevre sağlığı üzerindeki zararlı etkilerine karşı, deterjansız yıkama yapabilen Nanozet Çamaşır Yıkama Topları' nı geliştirdik. Böylece, hem deterjan masraflarından tasarruf sağlıyor hem de doğada çözünmesi yüzyıllar alan deterjanların kanserojen etkilerine karşı sizi ve ailenizi koruyoruz.

Zet Group Bayiliği

Firmanın bayisi veya satış temsilcisi olmak isteyenler, firmanın sitesinde yer alan Nanozet Bayilik Başvuru Formu ve Tordes Bayilik Başvuru Formunu doldurarak faks veya e-mail ile firmaya ulaştırabilirler.

İletişim:
Adres: Yıldırım Beyazıt Cad. Kurultay Sok. No: 1/2 Yenibosna, Bahçelievler - İstanbul
Tel: 0212 503 23 51
Faks: 0212 503 23 51
E-mail: info@zetgroup.com.tr
WebSitesi: www.zetgroup.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder