11 Kasım 2010 Perşembe

Dağdelen Doğal Kaynak Suyu

Firma Hakkında: İSDAŞ San. Tic. A.Ş.' nin iştiraki olarak kurulan Dağdelen Kaynak Suyu Müessesi, uzun bir araştırma ve inceleme sürecinden sonra ülkemizin kuzey batısında yer alan Istıranca dağlarında bulduğu son derece üstün vasıflı su kaynağını işletmek üzere 1994 yılı başlarında yatırımlara başlamış ve aynı yılın Ağustos ayında faaliyete geçmiştir.

1998 yılına kadar Sağlık Bakanlığı tarafından İstanbul' un acil su ihtiyacının karşılanması amacıyla çıkarılan bir genelgeye dayanarak İstanbul ve Trakya' da bulunan su istasyonlarına açık (tankerlerle dökme su) su satışı faaliyeti yürüten firma, 1998 yılında ambaljlı üretime geçmiştir.

Dağdelen Doğal Kaynak Suyu Bayilik Şartları

Dağdelen, "Kaynaktan bardağa kadar her aşamada toplam kalite" prensibi ile yürütülmekte olduğu Kalite Yönetim Sistemi gereği ürünün dağıtımı ve satışı aşamasında da hizmet kalitesinin sürekliliğine büyük önem vermektedir.

Bu nedenle dağıtım ve satış faaliyetlerini yürütecek olan Yetkili Bölge Bayileri' nin oluşturulmasında son derece seçici davranılmakta, bu sayede Nitelikli Bayilikler' in oluşumu sağlanmaktadır.

Bayilik oluşumlarında uygulanan Bayii Olabilme Şartları aşağıdadır:

Kişiye Özel Şartlar

Müracaatçının gerçek kişi olması halinde kendisinin, tüzelkişilik olması halinde ise tüzel kişiliğin en üst düzeyde yetkilisinin (sahibinin veya yönetim kurulu başkanının) aşağıdaki niteliklere uygun olması gerekmektedir.

1. Herhangi bir yüz kızartıcı suçtan sabıka kaydı bulunmamak,
2. Önceki ticari faaliyetlerinde olumsuz bir ticari geçmişe sahip olmamak,
3. Dağdelen markasını temsil açısından düzgün görünüm ve düzgün hitap şartlarına uygun olmak ve genel anlamda yeterli olmak,
4. Ticari faaliyetlerde tüketiciye nitelikli hizmet verebilecek, bölgesindeki diğer rakipleriyle sağlıklı ve başarılı bir rekabet sürecini yönetebilecek, işletmesine artı değer kazandırabilecek niteliklere sahip olmak.

Finansman, Araç-Gereç ve Diğer Şartlar

1. Mevcut bayilerin bayilik bölgesi ile kesişmeyen bir bölge için müracaatta bulunmak,
2. Gıda ürünü satış şartlarına haiz uygun büyüklükte bir satış yeri temin etmek,
3. Bölge büyüklüğü ile orantılı adette olmak üzere en az 1 adet beyaz renkli kapalı panelvan araca sahip olmak,
4. Asgari iki hatlı telefon, bir adet bilgisayar ve uygun program donanımı temin etmek,
5. Diğer gereklilikler için finansman yeterliliğine sahip olmak.

İletişim:
Merkez
Adres: Gazi Mustafa Kemal Cad. Deniz Sok. No: 4, Büyükçekmece - İstanbul
Tel: 0212 881 31 80 (pbx)
Faks: 0212 881 33 47
E-mail: dagdelen@dagdelen.com.tr
WebSitesi: www.dagdelen.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder