8 Mart 2010 Pazartesi

TESTA ROSSA CAFFE

Firma Hakkında: Dünyada 44 ülkede kahveleri satışa sunulmakta olan Testa Rossa Caffe, üç farklı konseptte Türkiye' de franchise yöntemiyle yayılacak.

İTALYAN KAHVESİ' NİN KOKUSU TÜRKİYE' Yİ SARACAK

Dünya kahvelerine olan ilgi her geçen gün artıyor. Özellikle Türkiye’ de genç nüfusun yoğunluğu ve bu nüfusun kahveye olan eğilimi, birçok yabancı markanın da rotasının Türkiye’ ye yönelmesini sağlıyor. Büyüme potansiyelinin yüksek olduğu bu pazarda, İtalyan markası Testa Rossa Caffe de, girişimciler için fırsat kapısı açıyor.

İtalyan WEDL firmasına bağlı olan markanın isim hakkı bedelleri, konseptine göre değişiklik gösteriyor. Picollo için 6.000£, Espresso için 12.000£ ve Testa Rossa Caffe bar için 18.000£ gerekiyor. Bu konseptleri, şubelerin lokasyonu, müşteri profili ve mekanın menüsü belirliyor. Testa Rossa Caffe için yapılması gereken toplam yatırım maliyeti ise, açılacak olan şubenin konsept ve büyüklüğüne göre 50.000 TL ile 200.000 TL arasında farklılaşıyor. Yatırım için kredi kullanılmasında da yardımcı olan Testa Rossa Caffe’ nin Genel Müdürü Ali Sarı, eğitime çok önem verdiklerini ve tüm eğitimin genel müdürlük tarafından organize edildiğini belirtti.

Dünya Üzerinde 70’ ten Fazla Şube…

Testa Rossa Caffe’ ler, 1995 yılında İtalya ve Avusturya’ da şubelerinin açılışıyla, franchise sistemiyle yayılmaya başlıyor. Ardından ise çok hızlı bir şekilde, Almanya, Macaristan, Ortadoğu, Dubai, Kanada, Malta, İngiltere ve Kıbrıs geliyor. Testa Rossa Caffe, özellikle Almanya ve dünya kahve tüketiminde büyük pay sahibi olan Avusturya’ da, İtalyan tarzı kahve anlayışıyla dikkat çekiyor. Haziran 2008’de Türkiye’ de de büyüme kararı alan markanın hedefi Türkiye’ de her ay iki şube açmak. Kahve zincirinin İtalya, Almanya, Macaristan, Ortadoğu, Dubai, Kanada, Malta, İngiltere ve Kıbrıs’ ta da geniş bayi ağı bulunuyor.

Testa Rossa Caffe, Levent, Gümüşsuyu, Avcılar, Anel Plaza Ümraniye ve Ankara 7. Cadde’de...

İletişim:
Adres: Bika Plaza, Cihangir Mevkii Şehit Komanda Er Hakan Öner Sok. Kat: 6, Avcılar - İstanbul
Tel: 0212 422 88 00
Faks: 0212 422 66 44
WebSitesi: www.testarossacaffe.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder