3 Mart 2010 Çarşamba

GOF' dan Bayilik Alana Araba Hediye

Kriz döneminin az yatırımla çok kazanç sağlayarak Türkiye’ nin dört bir yanına yayılan girişim hareketi GOF (Garanti Online Fatura), hem kendi işinin hem arabasının sahibi olmak isteyenlere dudak uçuklatan bir kampanya sunuyor. GOF, Mart sonuna kadar bayiliğini açan ilk 50 kişiye sıfır otomobil hediye ediyor…

Her çeşit ödemeyi tek bir noktadan yaparak müşterilerine sağladığı kolaylıklarla bilinen GOF, müşterilerinin işini kolaylaştırdığı kadar yatırımcısına da bol bol kazandırmaya devam ediyor… Hizmetinin geri dönüşünden %100 emin olduğu için bayi açmak isteyenlerin bayilik ücretini dahi kendisi kredilendiren GOF, Mart ayı içerisinde bayilik açan ilk 50 yeni girişimcisine bedava otomobil veriyor… Kendi işinin patronu olmak isteyen yatırımcılara ayda 5 ile 10 bin TL gelir sunan Garanti Online Fatura, az yatırımla riskisiz kazanç elde etmek isteyenleri bekliyor…

Kampanya bitmeden hemen yararlanmak için; 0216 347 09 08 den veya www.gofotomotiv.com adresinden başvuru yapabilirsiniz.

Artık her işinizde sağ kolunuz GOF…

Her yaştan insan için bütün bir günü harcayan fatura kuyrukları büyük bir külfettir… Bu noktada günlük işleri kolaylaştırmak için ortaya çıkan son dönemin en çok dikkat çeken girişim hareketlerinden biri olan GOF (Garanti Online Fatura), gün içinde sıra bekleyerek saatlerce ödeyemediğimiz zamandan çalan tüm fatura, harç ve benzeri ödemeleri tek noktadan gerçekleştirme olanağı ile müşterilerine bulunmaz kolaylık sunuyor. Hafta sonları da 7/24 ulaşabileceğiniz Garanti Online Fatura bayileri; ister gecikmiş kredi kartı borcunuz ve SSK - Bağkur ödemelerinizi ister üniversite harcını tek bir ödemeyle yapmak isteyenleri, sigortacılık işlemleri gibi birçok ödemesini tamamlamak isteyenleri tek bir çatı altında topluyor. Üstelik tüm bunları Garanti Online Fatura Hizmetlerin müşterilerine özel çıkarttığı GOF kart sistemiyle öderken para puan kazanarak da yapabilirsiniz.

Ayrıca GOF kart sahipleri para puan dışında GOF kart ile ortak çalışan kuruluşlardan da indirim hakkı kazanıyor. Garanti Online Hizmetler bu kolaylıklarla beraber; abonelik hizmetleri, kargo hizmetleri, turizm hizmetleri, reklâm danışmanlığı, araç kiralama, asistanlık hizmetleri, emlak hizmetleri, GSM kontör satışı gibi hayatı kolaylaştıran hizmetleriyle de müşterisinin yanında yer alıyor.

Kuruluşla ilgili detaylı bilgi www.gofonlinehizmetler.com adresinde yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder