10 Mart 2010 Çarşamba

Bay Döner Franchising

Firma Hakkında: Geleneksel yiyeceğimiz döneri şık restoranlarda uygun fiyata tüketiciye ulaştırmak amacı ile 2006 yılında kurulan Apaz Gıda, bugün yılda 1.5 milyon kişiyi ağırlayan kurumsal bir marka haline geldi.

İnşaat, enerji ve turizm gibi çeşitli sektörlerde edinmiş olduğu başarı ve tecrübeyi gıda alanına da taşıyan firmanın önelikli hedefi oluşturmu olduğu marka Bay Döner' i iskender döner denince ilk akla gelecek marka haline getirmek.

İzmir' de açılan ilk Bay Döner restoranını sırasıyla Malatya, Aydın, Trabzon, Ankara, Antalya ve İstanbul' da açılan toplam 11 restoran takip etti. Bugüne kadar toplam 5 milyon TL' lik bir yatırım yapan Apaz Gıda' nın 2010 hedefi ise 4 milyon TL' lik ek bir yatırımla Türkiye genelinde restoran sayısını 20' nin üzerine çıkarmak.

Bay Döner Franchising / Bayilik

Franchise Adaylarında Aranacak Temel Özellikler
İşletmeci adaylarında aradığımız temel özellikler , başarma hırsına ve tercihen geçmişinde başarılı iş tecrübelerine sahip olmak, asgari lise mezunu ve Bay Döner yatırımının gerektirdiği kişisel finansal olanaklara sahip olmak olarak sıralanabilir.

Franchise Verme Koşulları
- Bay Döner genelde yapılmış olan kira sözleşmesi doğrultusunda 10 ila 20 yıl için lisans ( franchise ) vermektedir. Verilen lisans sayesinde kişi sahip olduğu restoranda ve Bay Döner markası altında ticari faaliyet göstermeye hak kazanmaktadır. Restoranın yer seçimi Bay Döner tarafından yapılmaktadır. Şayet kişi kendine ait bir emlakta restoran sahibi olmak istiyor ise yerin uygunluğu Bay Döner tarafından değerlendirilmektedir.

- Uygun olan emlak Bay Döner tarafından kiralanır ve mimari projeleri Bay Döner tarafından hazırlanır. Tüm inşaat, dekorasyon, tesisat, ekipman ve mekanik işleri Bay Döner standartlarına uygun olarak yetkili mimar ve mühendislerimiz nezaretinde gerçekleştirilir. Seçilen işletmeci adayı Bay Döner tarafından verilen bir eğitim programına katılarak işletmeci olabilmeye hak kazanır. Restoran sahibi kendisi işletmeci olabildiği gibi bir başka kişi aracılığı ile de işletmeyi yürütebilir.

Önümüzdeki 5 yıl içerisinde restoran sayısını 100’ e çıkarmayı hedefleyen Bay Döner, gerçek İskender döner yemek istendiğinde akıllarına gelen ilk marka olacağından emin yoluna devam ediyor.

İletişim:
Adres: Kazım Dirik Mah. 372/13 Sok. No: 4, Bornova - İzmir
Tel: 0232 342 71 46
Faks: 0232 342 91 46
E-mail: info@baydoner.com
WebSitesi: www.baydoner.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder