11 Mart 2010 Perşembe

İSOCAM Balkon Kapama Bayilik

Firma Hakkında: İSOCAM, yapıların özelliklerine göre farklı cam balkon sistemleri uygulamakta olup; bunların seçimini cam balkonun teknik özellikleri, bazılarını ise müşteriler belirlemektedir.

İSOCAM, sınırlı sayıda bazı bölgelere cam balkon kapama sistemleri için bayilikler verecek, bizimle iş yapmak için bize başvuran kişi ve firmalarada gerekli incelemeleri yaptıktan sonra olumlu yada olumsuz net cevabını verecektir.

İSOCAM ile iş yapmak isteyen kişi ve kuruluşlarla İSOCAM iki türlü ortaklık kurabilir.

1. Taraflar İSOCAM ın belirlediği şartları kabul ederek İSOCAM adına çalışırlar. Cam Balkon Alüminyum ya da diğer ürünlerimizle ilgili sipariş alarak bu siparişleri İSOCAM' a bildirirler. Müşteriler muhattab olarak İSOCAM' ı bilir. Fiyatları İSOCAM belirler. Firmalar bu sistemde sadece aracıdır. Şüphesiz ki bu sistem riski çok az olan bir sistemdir. Bu sistemde firmaların kendi başlarına hareket etmeleri ve gelişmeleri zordur.

2. Kişiler yada firmalar kendileri adına çaılışlar ve 3. şahıslara karşı İSOCAM' ın herhangi bir sorumluluğu yoktur. Firmalar aldıkları siparişleri İSOCAM' a bildirir ve İSOCAM taahüt ettiği şartlarda siparişleri yerine getirerek karşı tarafa (firmaya) teslim ederek sorumluluğunu yerine getirmiş olur. Firma İSOCAM' ın ismini 3. şahıslara karşı resmi olarak kullanamaz.

İletişim:
Adres: Ulubat Sok. No: 47 Siteler, Altındağ - Ankara
Tel: 0312 353 93 16
Faks: 0312 353 93 16
E-mail: ismail@isocam.com
WebSitesi: www.isocam.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder