2 Haziran 2011 Perşembe

Perakende Sektörünün Lideri Bidonss Konya’da

Perakende Sektörünün Lideri Bidonss Konya’da


Gıda teşhir ekipmanları pazarının lideri Bidonss’un Konya bayii açılışı, iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi 

İş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin özel bir davet organizasyonu ile ağırlandığı Bidonss Konya Şubesi açılışı, Konya ekonomisine yeni bir hareket kazandırma hedefinde…



En uygun fiyatla en kaliteli ürünleri üreten Bidonss, Anadolu’da büyüme hedefi doğrultusunda da emin adımlarla ilerliyor. Anadolu esnafının da avantajlı ürünlerinden yararlanabilmesi için şube sayısını gün geçtikçe artıran şirket, son olarak Konya bayisini açtı. 31 Mayıs’ta gerçekleşen açılışa MHP Milletvekili Adayı Zuhal Ekici, Ak Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Üzülmez, Ak Parti Milletvekili Kerim Özkul, MYK Merkez Yürütme Kurulu Hikmet Çay, Ticaret Odası Komitesi Başkanı İl Meclis Üyesi Fahrettin Çamurcu, MHP Meram İlçe Başkanı Abbas Özkul katıldı.

MHP Konya Milletvekili Zuhal Ekici yaptığı konuşmasında “ekonomik anlamda yarını dahi hesaplamak mümkün değilken bu işyerini açma cesaretini gösterdikleri için öncelikle tebrik etmek istiyorum. Dökme gıdada belli bir standardı sağlamak ve tüketiciye sağlıklı, hijyenik ürünler sunmak için açılmış olan bu işyerinin Konya halkına büyük hizmet vereceğine inancım tamdır.” dedi. AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul ise “Gelişen perakende sektörümüzde büyük yenilik sağlayacak olan Bidonss’un Konya için hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Tüketicinin alım yaparken ambalaja bedel ödemek yerine, aldığı ürünün kalitesine bedel ödemek istemesi ve mağazacılıkta ürün sunumunun öne çıkması inovatif, şık ve dikkat çekici teşhir ekipmanları ihtiyacını artırıyor. Bu güçlü ihtiyaca cevap veren Bidonss markası dökme, açık ve ambalajsız satılan ürünlerin hem daha hijyenik hem de daha gösterişli sunulmasını sağlayan özel çözümler geliştiriyor. Bidonss, tüketicinin gözünde yeni bir ihtiyaç yaratmak ve daha fazla ürün almasını sağlamak üzere teşhiri öne çıkaran projeler geliştiriyor. 

Orta Anadolu Bölgesi’nde gelişmekte olan pazara destek olmak amacıyla Konya mağazasını açan Bidonss her geçen gün genişleyen pazarın önemini bilerek hareket etmekte. İnovatif ve güçlü sunum özelliğine sahip ürünleriyle ile ulusal ve yerel zincirlerden başlayarak, marketler, dökme gıda üreticileri, gıda toptancılarına kadar uzanan geniş bir kitleye hitap etmekte, Konya bayisi ile hedef kitlesinde daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmayı hedeflemektedir.

70 m2 lik mağazasıyla Konya halkına hizmet vermeyi amaçlayan Bidonss, açılışa özel fiyatlarıyla son teknoloji ürünlerini Konyalıların beğenisine sunacak. Bidonss ürünleri ile avantajları da fark eden yerel marketler, kuruyemişçiler, aktarlar tüketiciye sağlıklı gıda satışını gerçekleştirme imkânı vermek üzere şimdiden kolları sıvadı. Konya ve çevresindeki illere en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Bidonss Konya bayii, projelere özel sunduğu çözümler ile tüm perakendecilerin satış performanslarının artırmasına büyük katkı sağlamayı hedefliyor. 

Bidonss, Sektördeki %78’lik Payıyla Bir Numara…

Ulusal ve yerel marketlerin perakende sektöründe ağırlığını hissettirmesiyle ortaya çıkan teşhir stantları ihtiyacı Bidonss’un kurulmasına sebep oldu. Sektörde yüzde 78’lik paya sahip olan Bidonss, bugün Ar-Ge departmanının yoğun çalışmalarıyla, ihtiyaca yönelik farklı tasarımlar ortaya koyarak kısa zamanda sektörün vazgeçilmezi haline geldi. 

Yerel bir çok marketin birleşerek zincir marketler haline gelmesi ve ulusal marketlerin Türkiye’nin her yerine yayılması ile her geçen gün büyüyen perakende sektörü farklı ihtiyaçları da beraberinde getiriyor. Her yeni açılan işletme, yeni bir ekipman ihtiyacı doğuruyor. Teşhir ekipmanları bu ihtiyaçların arasında en başında geliyor. Mağazacılıkta ürün sunumunun öne çıkması ile gelişen inovatif, şık ve dikkat çekici teşhir ekipmanları yeni bir pazar oluşturuyor. Tüketicinin gözünde yeni bir ihtiyaç yaratmak ve daha fazla ürün almasını sağlamak üzere geliştirilen teşhir ekipmanları önem kazanıyor. İyi ürünü satmanın yanında onu en iyi şekilde sunmanın önemimi bilen Bidonss bu güçlü ihtiyaca cevap verebilen bir marka olarak şimdi Konya’da…



Ayrıntılı Bilgi için:
NAR PR HALKLA İLİŞKİLER 
Ece Sarayoğlu

Nispetiye Cad. Birlik Sk. Kuğu Apt.
No. 18/ 5 Levent / İstanbul
Tel: 0 212 279 51 77- 284 80 90
Faks: 0 212 279 53 55
e-mail: ece@narpr.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder