1 Haziran 2011 Çarşamba

Dice Kayek Saat Bayiliği

BABALAR GÜNÜ'NDE BABANIZA EN ÖZEL HEDİYE DİCE KAYEK'TEN
Babanıza babalar gününde göz alıcı bir sürpriz yapmak ister misiniz? Kendine özgü tarzı ve şık tasarımları, dünya saat modasını yansıtan modelleri ile Dice Kayek her alanda trendy haline gelen çelik kordon saat modasını “Classic” serisi ile erkek saatlerinin tasarımında kullandı.





Dice Kayek Classic serisi babanıza sunacağınız en anlamlı hediye… Kalitesini metal kordon şıklığı ile bütünleştirmek isteyen babalara özel tasarlanan bu saat, sedef kadranı ve fonksiyonel özellikleri ile kendini farklı ifade etmek isteyen babalara stil kazandırıyor. 3 farklı zaman göstergeli ve 100 metreye kadar su geçirmezlik özelliğiyle kullanımında rahatlık yaratan Classic serisi, hem doğal hem şık olmak isteyen babaların bir numaralı aksesuarı olacak…


Dost Saat hakkında…

Saat, metal ve dış ticaret gibi sektörlerde faaliyet gösteren Dost Saat, 40 yıllık başarılı geçmişe sahip deneyimli ve köklü bir grup şirketi…  2000 yılında bünyesine kattığı Dice Kayek, Navigare, Bellonni, Led markalarıyla yoluna devam ediyor… Son 3 yıldır ilk 500 ihracatçı arasında yer alan Mega Metal bünyesinde yer alan Dost Saat bir grup şirketidir… Marka şu an kendi bünyesinde 7 ayrı satış noktasından ve 81 ilde 500 adet bayi üzerinden ürünlerini tüketicisiyle buluşturuyor. Dost Saat, koleksiyonlarında dinamik, sportif, şık bayanların ve erkeklerin beğenilerine yönelik farklı alternatiflere yer veriliyor. Koleksiyonlarına her ay farklı modeller dahil ediyor. Corner ve bayilik sistemi ile çalışan Dost Saat yolunda emin adımlarla ilerliyor.





Ayrıntılı bilgi için:
Ferda Serbest
NAR PR HALKLA İLİŞKİLER
Nispetiye Cad. Birlik Sk. Kuğu Apt.
No. 18/ 5 Levent / İstanbul
Tel: 0 212 284 80 90 – 279 51 77
Faks: 0 212 279 53 55
e-mail: ferda@narpr.com
Web:     www.narpr.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder