7 Şubat 2011 Pazartesi

ALTINAKAR Kuyumculuk & Mücevherat Bayiliği

Firma Hakkında: 100 yıllık Mardinli aile geleneğini 1984 yılında İstanbul – Bakırköy' e taşıyan ALTINAKAR, yüksek kalite ve müşteri memnuniyeti ilkelerini benimseyerek, mağazacılık deneyimini geliştirmiştir. Çok geniş olan ürün yelpazesiyle hem altın hem de pırlantalı ürünlerle, her zevke ve kesime hitap etmektedir.

1900' lü yıllarda Mardin' de başlayan kuyumculuk serüveniyle ünlenen Altınakar Ailesi' nin ilk mağazası, kuyumculuk mesleğinin doğuş yeri olan Mardin' de açıldı. Sektörüne değerler kazandıran Altınakar Kuyumculuk, yatırım yapmak ve daha geniş kitlelere ulaşmak için, mağazasını Bakırköy' e taşıdı. Nesilden nesile taşınan değerler ve tecrübelerle çok kısa zamanda Bakırköy' de ve giderek tüm İstanbul' da tanınan, saygın ve güvenilir bir marka haline gelen Altınakar, sınırlarını aşarak tüm Türkiye' ye ve hatta dünyanın diğer ülkelerine hizmet vermeye başladı.

Yüzyıllık geleneksel tecrübesine, yeni modern dünyanın değerlerini katarak, giderek büyüyen Altınakar, yatırımlarına devam ederek mağazacılık sistemine geçti. Nuruosmaniye' de 1 adet Monturiş ve 7 katlı Euro Diomand Merkezi ile Laleli' deki Euro Diomand mağazalarını açarak, hem montur hem de pırlanta sektörüne yatırım yapmıştır. Dünyada yapılan fuarların hemen hemen tamamına katılarak hem takı modasının trendini takip eden, hem de yüzyıllık aile geleneğini tanıtan Altınakar, markasını sürekli geliştirerek, yenilikçi kimliğini öne çıkarıyor.

Daha kaliteli ürünleri çok daha az maliyetle müşterisine sunmak amacıyla yeni yatırımlar yapmaya devam eden Altınakar, bugün en kaliteli pırlantayı, onlarca çeşit montur modeliyle çok uygun fiyatlara müşterilerine sunuyor olmaktan gurur duymaktadır.

ALTINAKAR Bayiliği

ALTINAKAR Kuyumculuk & Mücevherat, İstanbul dışındaki tüm şehirlere bayilik veriyor. Bunun için 25 m2 dükkan yeterli.

Sadece ALTINAKAR ve Euro Diamond ürünlerinin satılacağı bayilik için başvuran ilk 5 kişiden ise herhangi bir isim hakkı bedeli alınmıyor.

İletişim:
WebSitesi: www.byaltinakar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder