8 Şubat 2011 Salı

Frutation Franchise

Firma Hakkında: Türkiye' de Frutation adıyla faaliyet gösterecek firma, Amerika' da Edible Arrangements konseptiyle 1996 yılında Connecticut eyaletinde, East Haven' de açılmıştır. Edible Arrangements mağazaları, sulu çiçekler, ananaslar, üzümler, portakallar ve kavun gibi taze meyvelerle, çiçek görüntüsüne sahip buketler meydana getirme üzerinde uzmanlaşmıştır.

Frutation Franchisee' leri, Frutation ürünleri için birçok farklı kanaldan sipariş almanın tadını çıkarırlar:

- Frutation tüketici internet sitesi,
- Frutation Çağrı Merkezi,
- Mağaza Yönetim Sistemi aracılığıyla diğer Frutation mağazalarından sipariş alarak,
- Yerel telefon numaraları,
- Mağaza müşterileri.

Frutation Franchise

Tariq ve Kamran Farid, Edible Arrangements markasını, 2 yıl içersinde geliştirdikleri sistemler ve süreçler yardımıyla franchise konseptiyle buluşturdular. Bugün, Edible Arrangements' ın dünya çapında 953 mağazası bulunuyor. Ayrıca, elde ettikleri başarılarla, Entrepreneur Magazine' s, Franchise 500 and Hot 100 List, The Inc. 5000 ve the All Business All Stars Amerika' nın önde gelen Franchise dergilerinde sürekli yer alıyorlar.

Franchise sektöründe sıkça kullanılan bir ifadeye göre, Franchise işine "kendiniz için girersiniz, ancak kendi başınıza değil." Bu ifade, Edible Arrangements ve Frutation bayileri için geçerliliğini tüm gücüyle korumaktadır. Tariq ve Kamran Farid tarafından 10 yıldır geliştirilen bu sistem, bugünün franchisee' leri için yaratıldı. Bugün de tüm Edible Arrangements ve Frutation Franchisee' leri, kendileri için kazanıyor, ancak hiçbir zaman yalnız değiller.

Frutation Franchisee' i olmanın avantajları:

- Size özel ekipman ve süreçler,
- Kesintisiz satış noktası sistemi,
- İleri bilgisayar teknolojileri yardımıyla alabileceğiniz en iyi mağaza-içi eğitim sistemi,
- Basılı yayın, online ve televizyon reklamlarıyla yurt çapında ürün ve marka tanımı.

Daha fazla bilgi için iletişim bilgileri:
Tel: 0212 270 10 00
WebSitesi: www.frutationfranchise.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder