22 Ocak 2011 Cumartesi

DNC Endüstriyel Kimya Bayiliği

Firma Hakkında: Firma, her geçen gün gelişmekte olan sanayi alanında endüstriyel temizlik, bakım ve koruma kimyasalları ihtiyacını karşılamak ve bu alanlardaki sorunlarını gidermek amacıyla faaliyet göstermektedir.

İstanbul' da kurulu olan üretim tesisinde üretmiş olduğu geniş ürün yelpazesiyle DNC Endüstriyel Kimya, imalat ve hizmet sektörüne ulaşmaktadır.

HER İLE HER BÖLGEYE BİR BAYİLİK

Türkiye genelinde her ile her bölgeye bir bayilik çalışması kapsamında DNC Endüstriyel Kimya, tüm illerde ve bulunduğu bölgede işini ciddiye alan pazar payı oluşturabilecek ya da pazar payını güçlendirmek isteyen ciddi iş ortakları arıyor.

Sizin de ihtiyacınız, çok cazip şartları ve yüksek kar oranları ile tecrübesine güvenebileceğiniz bir çok sektör dalına hitap eden geniş ürün yelpazesi ile ticari birikimini paylaşabileceğiniz ciddi bir firmanın ürünlerinin bayiliği ise; DNC Endüstriyel Kimya, yanınızdadır.

Bu amaçla, iller bazında ana bayilikler ve İstanbul, Ankara, İzmir vb. büyükşehirlerde bölge bayilikleri vermektedir.

Siz de firmanın üretimini yaptığı Endüstriyel Bakım Ve Koruma Kimyasalları, Dezenfektan Ürünleri, Metal Yüzey İşlem Hazırlama Kimyasalları, Endüstriyel Boya Ve Mürekkep Sökücüler, Yağ Sökücü Ve Temizleyici Solventler, Elektriksel Temizleme ve Bakım Koruma solventleri, Su Bazlı Çözücü ve Sökücüler, Genel Hijyen Ürünleri, Oto Bakım Ürünleri gibi ürün gruplarının il ana bayi ya da bölge bayi olmak istiyorsanız firmanın sitesinde başvuru formunu doldurarak başvuruda bulunabilirsiniz.

İletişim:
Adres: Haznedar Mah. Marmara Cad. Altıntaş Sok. No: 11/A, Güngören - İstanbul
Tel: 0212 504 24 23
Faks: 0212 504 24 63
E-mail: info@dnckimya.com.tr
WebSitesi: www.dnckimya.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder