2 Aralık 2010 Perşembe

Reha Medin Emlak Hizmetleri

Firma Hakkında: Reha Medin Emlak Hizmetleri, başarılı pazarlama ve organizasyonlarıyla sektörünün önde gelen firmaları arasında haklı yerini her geçen gün daha da sağlamlaştırmaktadır. Emlak sektöründe standartları belirleyen firma olma vizyonu ile Reha Medin Emlak Hizmetleri, kaliteli hizmetten ödün vermeyen anlayışı ve çağın gereklerine uygun yaklaşımıyla farkını ortaya koymaktadır.

Birikim ve tecrübesini paylaşmak, sektöre hakettiği standardı kazandırmak amacıyla kurulduğu yıl franchise vermeye başlayarak, nitelikli ve kapsamlı hizmet anlayışıyla sektörde kararlı adımlarla ilerlemektedir.

Reha Medin Emlak Hizmetleri Temsilcileri; tecrübeleri, profesyonel yaklaşımları ile güvenilir ve kaliteli hizmet sunarak müşteri memnuniyetini zirveye çıkarmayı amaçlamaktadırlar.

Reha Medin Emlak Hizmetleri, temsilcilerine en az maddi külfeti yükleyerek en fazla kazancı sağlamayı hedeflerken, tüm temsilcilerinin kaliteli, güvenilir ve profesyonel hizmet vermesi konusunda aynı standardı yakalaması için mesleki eğitimin yanısıra, bilişimsel, hukuksal ve mimari deteğe de büyük önem vermektedir.

Firma ve temsilciliklerinin müşterilerine verdiği hizmet, gayrimenkul satış ve kiralama işlemleri ile sınırlı kalmayarak, gayrimenkulün ihtiyaçları doğrultusunda kapsamlı bir rehberlik hizmeti içermektedir.

Reha Medin Emlak, Türkiye Genelinde Franchise Office' leri Verecektir

Reha Medin Emlak Hizmetleri, titizlikle seçtiği temsilciliklerine minimum yükle maksimum kazancı ve en yüksek müşteri memnuniyetini sağlaması, tüm temsilcilerinin kaliteli, güvenilir ve profesyonel hizmet vermesi konusunda aynı standardı yakalaması için kapsamlı eğitim, bilişim ve hukuk desteği vermektedir.

Firma ve temsilciliklerinin müşterilerine verdiği hizmet, gayrimenkul satış ve kiralama işlemleri ile sınırlı kalmayarak, gayrimenkulün ihtiyaçları doğrultusunda kapsamlı bir rehberlik hizmetini de içermektedir.

Rakiplerinin aksine firma, ofislerinin kazançlarından pay talep etmemektedir.

Temsilciliklerin bölgeleri, nüfus yoğunluğu ve iş potansiyeline göre belirlenmekte ve aynı bölgeye birden fazla temsilcilik verilmemektedir.

Açılan yeni temsilciliklere matbu evrakları, web sitesi ve buna ait tüm iletişim sistemleri kurulumu, afiş örnekleri ve ofislerin ihtiyacı olan tüm kurumsal kimlik taşıyan ürünleri başlangıçta bedelsiz olarak sağlanmaktadır.

Reha Medin Emlak Hizmetleri Genel Merkezi, büyük projelerin aktif pazarlamasını üstlenmekte ve yaptığı anlaşmalar neticesinde pazarlama faaliyetlerini temsilcilikleriyle paylaşmaktadır.

Reha Medin Emlak Hizmetleri' nin ana felsefesi paylaşıma dayanmaktadır. Temsilciler ortak işlerinden doğan kazançlarını kendi aralarında paylaşmaktadırlar.

İletişim:
Adres: Bağdat Cad. No: 452 1/B D: 6 Suadiye, Kadıköy - İstanbul
Tel: 0216 463 18 19 (pbx)
Faks: 0216 361 12 10
E-mail: iletisim@rehamedin.com
WebSitesi: www.rehamedin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder