4 Aralık 2010 Cumartesi

Mangia Fuoco - "Yeni Nesil Yangın Söndürücü" Bayiliği

Firma Hakkında: Türkiye Distribütörlüğü' nü yürütmekte olduğumuz Mangia Fuoco markalı "yeni nesil yangın söndürücü" ile ilgili Türkiye çapında il ve/veya bölge bayilikleri arayışındayız.

"MANGIA FUOCO" markalı yangın söndürücülerimiz;

Daha ekonomiktir.
Bilinen yangın söndürücülerin her yıl periyodik bakım, yeniden dolum gibi işçilik ve malzeme maliyeti vardır. Mangia Fuoco' nun raf ömrü yoktur. Yangın çıkmadıkça kullanılmayan ürünlere periyodik olarak para ödenirken, Mangia Fuoco' yu bir kez edinmiş olmak yeterlidir, ömür boyu başka bir maliyet oluşturmaz.

Daha uzun çalışma süresine sahiptir.
Bilinen yangın söndürme tüplerinin çalışma süreleri; 1-2 kg kadar olanları 4-7 sn, 6-12 kg kadar olanları 12-20 sn iken, Mangia Fuoco' nun çalışma süresi modeline göre 25, 50 ve 100 saniyedir. Bu çalışma süreleri klasik tüplere göre kat kat daha uzundur. Yangına müdahale edebilmek için kat kat daha fazla imkan sağlar.

Daha pratik ve hafiftir.
Bilinen yangın söndürücülerin en hafifi çelik tüpü ile birlikte 2 kg civarındadır. 6 kg' lık modeller ise çelik tüpü ile birlikte 9 kg' lara kadar çıkmaktadır. Mangia Fuoco' nun ağırlıkları modeline göre; 200 gr, 270 gr ve 450 gr' dır.

Daha az yer kaplar. Her yere sığdırılabilir.
Mangia Fuoco' nun ebatları; modeline göre 30-35 mm çapında, 25 cm ve 33 cm uzunluğundadır. Aracınızda her yere konulabilir. Belde (klipsli modeli) taşınabilir. Duvara sabitlenebilir.

Daha kolay kullanılır ve her an kullanıma hazırdır. Eğitim gerektirmez.
Bilinen yangın söndürücü tüplerde olduğu gibi kullanmadan önce çalkalamak vb. işlemler gerektirmez. Koruyucu kapağını açıp kibrit çakar gibi ateşlemek yeterlidir. Basınçsız olduğu için de uygulama esnasında güç harcamak gerekmez.

İletken değildir, kısa devreye neden olmaz.
Elektrik kaynaklı yangınlarda yalıtım, söndüren kişinin can güvenliği ve cihazların kısa devreden zarar görmemesi açısından çok önemlidir. Mangia Fuoco yalıtkandır; elektrik panolarındaki ve elektrikli cihazlardaki yangınların söndürülmesi esnasında kısa devreye veya elektrik çarpmasına neden olmaz. Güvenle kullanılır.

Ayrıca;

Mangia Fuoco; A,B,C,K tipi yangınlar ile elektrik yangınlarını söndürebilir. Sertifikaları ve deney raporları mevcuttur.
Mangia Fuoco; çevre dostudur, sağlığa zararlı değildir. Ozon tabakasına zararlı etkisi yoktur. İnsan, hayvan, bitki ve çevre sağlığına herhangi bir zararlı etkisi yoktur. Toksik değildir.
Mangia Fuoco; kullanım sırasında ve sonrasında toz, tortu, leke bırakmaz. Korozyon oluşturmaz. Profesyonel mutfaklarda kullanılması yasal zorunluluktur.
Mangia Fuoco; basınçsızdır, basınçlı tüplerdeki gibi yangın esnasında artan iç basınç dolayısıyla patlama tehlikesi yoktur.

İletişim:

Nedret ÖZTÜRK
0532 202 98 36

Hasan ERTAN
0532 245 47 93

nedretozturk@gmail.com
nedretozturk@msn.com

WebSitesi: www.omet.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder