22 Aralık 2010 Çarşamba

Al'bi PizzaTost, Bayilikler Verecektir

Firma Hakkında: Şirketimiz "paylaşılan değerler yaratma" vizyonuna sahip bir yaklaşımla 2009 yılı Aralık ayında faaliyete geçmiştir. Yasalara ve ticari etik değerlerin gereklerine sadık kalarak, tüketici haklarına hassasiyet gösteren bir çalışma prensibiyle, kendi bünyemizde titizlikle oluşturduğumuz ekibimiz ile müşterilerimize sağlıklı, hijyenik, lezzetli ve kaliteli ürünler sunmak öncelikli hedefimizdir.

Ases Gıda olarak bizler kaliteli hizmet anlayışı ve ürün yelpazemizdeki yeniliklerimizle müşterilerimiz ile sürdürülebilir ve kalıcı ilişkiler inşa etmek amacı ve bilincindeyiz.

Al'bi olarak markamızın kalite, lezzet ve yenilik kavramları ile yanyana anılması için katılımcı liderlik anlayışıyla oluşturduğumuz ekibimiz ile pazara sürekli bir hareket kazandırıp, ulusal ve uluslararası ölçekte faaliyet göstererek ekonomiye katma bir değer sağlama vizyonu ile hareket etmekteyiz.

"Yeni Nesil Tost" sloganıyla Al'bi markası; geleneksel damak tadımızı koruyan ve bu tatları yenilikçi lezzetlerle zenginleştiren bir hizmet kalitesi sunmaktadır.

Al'bi PizzaTost Bayiliği

Al'bi Tost tarafından Türkiye genelinde bayilikler verilecek olup; bayilik hakkında bilgi almak isteyenler firma ile iletişime geçebilirler.

İletişim:
Adres: Çavuşbaşı Yavuz Selim Mah. Edebali Cad. No: 51, Beykoz - İstanbul
Tel: 0216 479 92 68
Faks: 0216 479 93 68
E-mail: bilgi@asesgida.com
WebSitesi: www.asesgida.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder