29 Haziran 2010 Salı

Metsa Mühendislik Bayilik Veriyor

Firma Hakkında: Retaks Elektrik Tasarruf Cihazları' nın Türkiye Distribütörlüğü' nü yapmakta olan Metsa Mühendislik, pazara yeni sunulan ve 11 ayrı modele sahip ürünü için il ve bölge bayilikleri verecektir.

Hizmetler: Elektrik Tasarruf Sistemleri, Kompanzasyon ve Elektrik Panoları, Aydınlatma ve Branda Sistemleri.

Çalışma Şekilleri:

1. Satış Noktaları: Satış noktaları, kendi bütçeleri oranında cihaz alarak satış yapabilirler. Belirli adette cihaz alımı zorunluluğu yoktur.

2. İl Bayilikleri: İlçe bayileri, ilçede tek yetkili satıcı olup; bulunduğu ilde satış noktaları oluşturmaya yetkilidir. Eğer firma, daha önce ilgili ilçede satış noktaları oluşturmuşsa tüm satış noktaları il bayiliğine devredilir.

3. Bölge Ana Bayilikleri: Bölge ana bayileri, bölgedeki tek yetkili satıcı olup; bulunduğu bölgede il bayilikleri ve satış noktaları oluşturmaya yetkilidir. Eğer firma, daha önce ilgili bölgede il bayilikleri ve satış noktaları oluşturmuşsa, tüm il bayilikleri ve satış noktaları bölge ana bayiliğine devredilir.

Verilen Destekler:

1. Satış Noktalarına Verilen Destekler: Satış noktalarına broşür, afiş, web sitesi ve kartvizit destekleri sağlanmaktadır.

2. İl Bayiliklerine Verilen Destekler: İl bayilerine web sitesi, broşür, afiş, kurumsal kimlik oluşturma ve kartvizit destekleri sağlanmaktadır.

3. Bölge Ana Bayiliklerine Verilen Destekler: Bölge ana bayilerine yerel teleizyon reklamları, yerel radyo reklamları, yerel gazete reklamları, web sitesi, broşür, afiş, kurumsal kimlik oluşturma ve kartvizit destekleri sağlanmaktadır.

İletişim:
Adres: Bahçelievler Mah. Deli Hüseyin Paşa Cad. Turan Apt. No: 5/5, Bahçelievler - İstanbul
Tel: 0212 505 33 70 - 71
Cep: 0533 732 81 73
E-mail: info@metsamuhendislik.com
WebSitesi: www.metsamuhendislik.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder