28 Mayıs 2009 Perşembe

MARPOP Dondurma

Firma Hakkında: Eğlence sektöründe, başta "Sortie" olmak üzere Taksim ve Nişantaşı' nde pekçok mekânın işletmeciliğini üstlenen Eksen Grup ile Türkiye' nin en büyük lezzet zincirlerinden Mado ortaklığında kurulan MARPOP Dondurma, hem tadı hem de hazırlanışıyla dondurma sektörüne yeni bir soluk getirdi.

Ciddi anlamda sürdürdüğü büyüme ve yaygınlaşma hedefi ile MARPOP, bir yıl içinde 15 ila 25 şube, 5 yıl içinde ise yüzlerle ifade edilecek sayılara ulaşarak bu lezzeti tüm Türkiye' ye, hatta komşu ülkelere de tattırmayı planlamaktadır.

Marpop şubesi açabilmenin ilk şartının uygun bir lokasyon olduğunu belirten firma yetkilileri, son derece uygun franchise koşulları karşılığında bayilerine hem keyifli, hem de yüksek kâr marjlı, kazançlı bir iş kapısı açıyor.

Anlaşma yaptığı bayilere, ekip ve ekipmandan; dekorasyon ve kurumsal kimliğe kadar her konuda anahtar teslim hizmet vermeyi vaat eden MARPOP, yatırımcıya 2 ayrı alternatif sunuyor. "Kiosk" ve "Campact" olmak üzere iki ayrı dükkan profili ve iki ayrı franchise uygulaması ile girişimcilerin tercih yapmasına olanak sağlıyor.

Bayilik için başvuruda bulunmak ve daha fazla bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim:
Adres: Barbaros Mah. Evren Cad. Kayacan Sok. No:16, Yenisahra - İstanbul
Tel: 0216 324 02 64
Faks: 0216 324 79 30
E-mail: info@marpop.com.tr
WebSitesi: www.marpop.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder