27 Mayıs 2009 Çarşamba

Elexe Yetkili Vezne | Banka Anlaşmalı Fatura Ödeme Veznesi

Firma Hakkında: Bilişim alanında özellik fatura ödeme merkezleri alanında faaliyete başlayan firma, Mart 2009 yılı itibariyle Türkiye' deki muteber ve internet bankacılığı sistemi gelişmiş bir banka ile protokol imzalayıp anlaşmalı "Fatura Ödeme Merkezi" haline gelmiş olup, "Elexe Yetkili Vezne" adını almıştır.

Elexe Yetkili Vezne, fatura ve diğer ödemelerini kolaylıkla yapabilecekleri merkezleri vatandaşın ayağına getirmiş; küçük ve orta ölçekli işletmeler için de mevcut işyerlerinde veya yeni açacakları işyerleri için yeni bir kazanç ve istihdam alanları oluşturmuştur.

Elexe Yetkili Vezne, bayilik vermektedir. Bayi olacak firmalarda yöneticilerin veya şahıs firması kuracak olan gerçek kişilerde adli sicil kayıtlarında yüz kızartıcı suç işlememiş olmaları gerekmektedir. Mali sicil kayılarında ise kanuni takibe uğramış kredi ve kredi kartı borcu olmamalı, birden fazla yazılmış çeki olmamalıdır.

Bayilik başvurusunda buulunmak isteyenler, firmanın sitesini ziyaret ederek bayilik hakkında daha fazla bilgi alabilir; "Bayilik Başvuru Formu" nu doldurarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

İletişim:
Adres: Fatih Sultan Minberi Cad. Kaptanpaşa Mah. Yaygeçidi Sok. No:6-B, Okmeydanı - Beyoğlu - İstanbul
Tel: 0212 254 42 28
Faks: 0212 237 41 28
E-mail: info@yetkilivezne.com
WebSitesi: www.yetkilivezne.com

3 yorum:

Adsız dedi ki...

BU İŞİ YAPABİLECEĞİNİZ EN GÜVENİLİR , EN SAĞLAM, EN DÜZGÜN VE EN DOĞRU DÜRÜST YER ELEXE YETKİLİ VEZNE.
BİR BAYİSİ OLARAK ÇOOK MEMNUNUM, BAŞARILARININ VE BAŞARILARIMIZIN DEVAMINI DİLERİM...

BURSA GEMLİK BAYİ
MERAL BİRİCİK

Adsız dedi ki...

YAĞCILIĞI BİRAKIN GERÇEKÇİ OLUN BEYLER BUNLARIN HEPSİ DOLANDIRICI VE DÜZENBAZ

swastica dedi ki...

Fatura ödeme merkezlerinin hukuki bir alt yapısı olmadığı doğru ancak hukuken engellenmeyen bir çalışma biçimini doğrudan dolandırıcılık diye nitelemkte bence yanlış. Bu konuda çok araştırma yaptım ve fatura ödeme işinin ancak fatura üreten kurumlar ile anlaşmalı bankalara verildiğini , ancak bankaların iş yükünden kurtulmak ve risk almadan para kazanmak için bu yetkilerini fatura ödeme merkezlerine verdiklerini öğrendim. Hatta bu durum Türkiye Bankalar Birliğinin son tanzim kararında da açıkça belirtilmiş ve yasaklanmış. Ancak bu yasak sadece bankalara devretmeyeceksin diyor ve bankaları etkiliyor. Fatura ödeme merkezlerini hiç ilgilendirmiyor. Zaten çoğu bankalar da kısa zamanda fatura ödeme merkesleri yasallaşacak diye el altından yetki devrine devam ediyor. İyiniyetle yapıldığı takdirde çok faydalı bir hizmet .Kötüniyetli yapılıp yapılmaması ise vtandaşın dikkatine kalıyor. Az çok işini bilen bir kişi bu işi yapanın dolandırıcı olup olmadığını da anlayabilir zannediyorum.

Yorum Gönder