6 Aralık 2011 Salı

Marka Doktoru Tanıtım Reklam Bayilik




Kategori:Tanıtım Franchising-Bayilik

Firma İsmi: www.kendimarkaniz.com

Firma Tanıtımı:

Marka Doktoru ,

Uzun yıllar yurt içi ve yurt dışında değişken piyasa şartlarındaki tecrübelerini siz değerli yatırmıcılar ile paylaşmak , sizlerin atacağı adımların mümkün olduğunca doğru adım olmasına çaba göstermek ve bu paralelde ülkemiz ekonomisine olumlu katkılar sunmak amacı ile kurulmuştur.

Portalimizda ,uzmanlık alanımızda bulunan belirli sektorlerde , mevcut bütçenize göre Franchise-Bayilik alabileceğiniz işletmeleri bulabilir ve bu işletmelerin sizin için hangisinin en doğru olabileceğinin bilgisine ulaşabilir ,aldığınız Franchising – Bayilik ‘lerin fizibilitesinin (lokasyon-kira-kar-zarar hesabı-Ana firma ile direkt görüşme ) desteğini tarafımızdan sağlayabilirsiniz.

Veya,

Uzmanlık alanımızın olduğu sektörlerde bayilik – franchising almadan herhangi bir firmaya bağlanmadan kendi markanızı oluşturabilir doğru adımlar atılması halinde sizde franchise vermeye başlayabilirsiniz.

Veya ,

Varolan mevcut bir işletmeniz var ise bu işletme üzerinde yoğunlaşabilir, sirkulasyon artırım çalışmalarını yapabilir, marka oluşum çalışmalarını hızlandırabilir, franchise vermeye başlayabilirsiniz.

Bayilik Şartları :Karşılıklı Görüşme Sonrası Belirleniyor

İletişim Bilgileri
Adres:İzmir
Telefon:0 554 497 01 68
Web Sitesi: www.kendimarkaniz.com
Email:info@kendimarkaniz.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder