12 Haziran 2011 Pazar

Neşve (Çay Kahve) Kafe Bayiliği

2008 yılı Ekim ayında kurulan Neşve Çay - Kahve Evi Türkiye'nin ilk yerli gurme çay - kahve zinciridir. Kelime anlamı olarak Neşe Veren - Keyif Veren anlamına gelen Neşve'nin benimsemiş olduğu felsefe oldukça basittir. Çay-Kahve-Yiyecek, Ortam ve Hizmet. Bizler amaçlarımıza ulaşmak için bu 5 temel alanda mükemmel olmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz.

Bizler misafirlerimizle dostça ilişkiler kurarak, onlara gerçek bir ev atmosferinde, en mükemmel haliyle bir fincan çay ve kahve ile damak tatlarına uygun, lezzetli atıştırmalık yiyecekler sunmaya kendimizi adamışızdır. Bizim için sunduğumuz her ürünün mükemmelliği dışında hiçbir şey kabul edilebilir değildir.

Vizyonumuz, kendi adına kahvesi bulunan ülkemizde, en yaygın ve en kaliteli çay - kahve zincirini oluşturmaktır. Bu anlamda 2009 yılı itibariyle " Herkesin Hayalinde Bir Kafe Açmak Vardır " sloganıyla Franchising çalışmalarına başlayan Neşve, bir buçuk yıl gibi kısa bir sürede 5'i franchise olmak üzere 6 şubeye ulaşmıştır.

Neşve Çay - Kahve Evi'ne ait marka ve tescil hakları şirketimiz Alya Restorant Kafeterya Gıda ve Reklamcılık Limited Şirketine aittir.


Bayilik koşullarına aşağıdan bakabilirsiniz :


BAŞVURU

Sitemizde bulunan başvuru formu üzerinden bayi adaylarımızın başvuruları alınır. Franchising ekibimizden yetkililer bayi adaylarımızla
irtibata geçerek ön görüşmeyi gerçekleştirirler ve franchising sistemimiz konusunda ön bilgilendirmede bulunurlar.

LOKASYON SEÇİMİ

Ön görüşmeleri olumlu sonuçlanan bayi adaylarımız için, franchising ekibimizle birlikte yer arama çalışmaları başlatılır. Lokasyon kriterlerimize uygun olarak, gerekli fizibilite çalışmaları da yapılarak en uygun mekâna birlikte karar verilir.

PROJELENDİRME VE DEKORASYON

Belirlenen lokasyon Neşve mimari konseptine uygun olarak Neşve Mimari ekibi tarafından projelendirilir ve projeye uygun olarak
dekorasyon çalışmaları başlatılır.

KURULUM  VE EĞİTİM SÜRECİ

Dekorasyon sürecinin tamamlanmasının ardından makine ve ekipmanların kurulum süreciyle birlikte personel seçimi yapılır ve seçilen personel Neşve Kültürüne uygun olarak görev yapacağı departmana göre gerekli eğitimleri tabi tutulur.

AÇILIŞ

İlgili süreçlerin tamamlanmasının ardından mağaza açılışa hazır hale getirilerek bayimize teslim edilir. Açılıştan itibaren en az 15 gün
süreyle mağaza Neşve Franchising Ekibinden bir yetkili tarafından yönetilerek kontrol edilir.


iletişim bilgileri

Alparslan Mh. Kızılırmak Cd. Sağıroğlu Sit. A Blok No: 85/B Melikgazi/KAYSERİ
Telefon. o352 223 80 10
Fax. o352 223 53 11
info@nesve.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder