30 Mayıs 2011 Pazartesi

Ladies Slim & Fit Bayilik - Bayan Fitness Bayiliği

Kategori: Sağlık Güzellik
Firma İsmi:Ladies Slim & Fit
İletişim Bilgileri
Adres:Hilal Mah.4.cad.694.sok.No: 3 Yıldız-Çankaya ANKARA
Telefon: 0.549.6406601
Web Sitesi:www.ladies.com.tr

Email: esennarl@hotmail.com
Firma Tanıtımı:
Bayilik Şartları :


Ladies Slim & Fit olarak bayanlara düşük maliyetle yüksek kazançlı iş imkanı sağlamak üzere  yola çıktık.  Bayan 30 dakika fitness alanında  Ladies Slim & Fit  ilk olarak 2.Ekim 2010 günü Ankara Yıldız salonuyla hizmete başladık.

Avrupa’da ve Amerika’da yaygın olan bu sistemle ilgili biraz bilgi vermek gerekirse , Ladies slim&fit de bir seans 30 dakikalık çalışmadan oluşur. Dünyada binlerce salon ve milyonlarca üye tarafından denenmiş ve faydası ispatlanmış bu sistemde 30 dakika içinde aerobik ve vücut geliştirme hareketlerinin kombinasyonu şeklinde çalışılmaktadır. Yalnızca bu 30 dakikalık çalışma ile 500-900 kalori yakılabilmektedir. Bu yüzden tüm dünyada kadınlar arasında daha ince ve formda (slim&fit) olabilmek için en çok tercih edilen çalışma türü haline gelmiştir.

     Ladies slim and fit salonlarında bayanlar için özel olarak tasarlamış 9 adet her biri farklı kas gruplarını çalıştıran hidrolik fitness istasyonu ve bunların aralarına konulan derlenme istasyonlarından oluşan dairesel çalışma alanında bayanlar her 30 saniyede bir verilen komut ile istasyon değiştirirler ve 3 tur çalışırlar. Bu 30 dakikalık çalışma esnasında arka fonda ortalama hedef kalp atımına denk gelen 120-140 vuru/saniye ritminde seçilmiş müziklerle egzersizdeki üyelerin motivasyonları arttırılır.

     Seansların geleneksel aerobik veya fitness salonlarındaki gibi gün içinde belli saatler ve haftalık belli günler şeklinde belirlenmez. Tam aksine salonun açık olduğu saatlerde üyenin boş bir zamanını kendisinin planlayıp kendisinin istediği anda gelmesi sağlanır. Böylece para verilip üye olunan ama neredeyse hiç gidilemeyen spor salonları yerine, üyelerin ödedikleri ücretin karşılığını tamamen aldıkları bir sistem oluşturulur.

     Gün içinde herhangi bir saatte 45 dakika boş vakit bulabilen üye 30 dakikalık çalışmasını yapabilmekte yaklaşık 500 kalori harcamakta sistemin en önemli faydası olan kaslarının tamamını çalıştırmakta ve böylece daha fit bir görünüme süratle kavuşabilmektedir. Üstelik aylık üyelik ücretleri 59 tl ile 99 tl arasında değişen çok küçük bedellerdir.




Ladies Slim&Fit Franchise?

Bayanlara sporu sevdirmek ve bayan girişimciliğini desteklemek üzere sadece bayan yatırımcılara  franchise vermeye karar verdik. İsteyen bayanlar kendileri % 50 den fazla hisseye sahip olmak koşuluyla erkeklerle de ortak iş kurabilirler.  Fakat  işletmecinin bayan olması zorunludur. Franchise talep edenlerin öncelikle bir başvuru formu doldurmaları gerekmektedir. Yapacağımız görüşmede adım adım Ladies Slim & Fit salonu açmanız için gerekli işlemler konusunda bilgilendirme yapıldıktan sonra, bir franchise anlaşması imzalanır, ve ilk peşinat ödemesi alınır. Daha sonra şirket kuruluşunuzdan, yer ve eleman seçimi ve dekorasyon adımlarında uzman danışmanlarımız  sizinle birlikte çalışacak , açılışınıza kadar size  yol gösterecektir.

Ladies Slim & Fit salonu açmanın yaklaşık size maliyeti; ödeyeceğiniz  franchise bedeli,  19.000 TL civarındadır. Bu aşamada da finans danışmanlarımız size yardımcı olacaktır.
İş yeriniz açılmadan önce bilgisayar programımız , antrenman programımız ve işleyiş hakkında işletmeci ve antrenörünüze merkezimizde 2 günlük bir eğitim verilecektir. Tüm iş kadınlarını yatırım yapmaya bekliyoruz.

tel: 0.533.4152436
www.ladies.com.tr

LADIES FRANCHISE BEDELİNE DAHİL OLANLAR


9 ADET HİDROLİK FITNESS ALETİ
9 ADET JOGGING SQUARE
YAĞ ÖLÇÜM CİHAZI
BARKOD OKUMA CİHAZI
ESNEME HAREKETLERİ TABLOSU
KALP RİTMİ TABLOSU
LADIES PLAYER
BİLGİSAYAR PROGRAMI
KARTVİZİT
EL İLANI (1000)
BROŞÜR (1000)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder