8 Mayıs 2011 Pazar

Dilberoğlu Baklavaları Bayiliği

Baklava ve türevleri üretiminde Türkiye nin yükselen değeri Dilberoğlu Baklavaları;

1972 Yılında temelleri atılmış olan Dilberoğlu Baklavaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Baklava ve türevleri alanında üretim ile sektöre adım atmış olup geçmiş yıllar içerisinde ürün çeşitliliğini artırarak, üretim kapasitesini ve üretim değerlerini sürekli yükselterek günümüze ulaşmıştır. Sektöründe bir çok ilke imza atmış olan Dilberoğlu, sürekli geliştirmekte olduğu yeni ürünler ile geleneksel lezzetlerin sofralarımıza ve gündelik hayatımıza sunumunda pratik çözümler sunmaktadır.

Halihazırda 7 şubesi 4500 Metre Üretim tesisi günlük iki ton baklava üretim kapasitesi ile Mağazacılık alanında faaliyet göstermekte olan Dilberoğlu; üretimi olan Baklava, Pasta, Börek, Poğaça ve Kurabiye çeşitlerini sunmanın yanı sıra mağazalarının bazılarında Fast Food ve Cafe hizmeti de vermektedir. Mağazacılık alanında da en iyi olmayı hedefleyen Dilberoğlu 2009 yılı sonuna kadar açacağı yeni mağazaları ile şube sayısını 10′a çıkarmayı hedeflemektedir.

Türkiye de ilk kez; pişirilmeye hazır çiğ dondurulmuş Baklava, ön pişirilmiş dondurulmuş su böreği üretimini gerçekleştirip yurtdışına ihraç etmiş olan Dilberoğlu, getirdiği bu yenilik ile Baklava nın yurtdışına açılımında en büyük sorun olan kullanım süresinin kısıtlı oluşu ve diğer birçok lojistik soruna çözüm getirerek sektörün ihracat payının artışına katkıda bulunmuştur. Baklava tesislerinde aynı anda Dondurulmuş Künefe üretimini de gerçekleştirmekte olan Dilberoğlu, üretimini yapmakta olduğu ürünlerin dondurulmuş olarak üretilmesi ve soğuk zincir ile tüketiciye ulaştırılması konusunda sektörde lider konumdadır.

Dondurulmuş unlu mamuller alanında oluşan bilgi birikimi ve pazarı değerlendirmek amacı ile yine Türkiye de bir ilk i gerçekleştirmiş olan Dilberoğlu, 2004 yılında yapmış olduğu yatırım ile el değmeden üretilen, pişirilmeye hazır dondurulmuş börek tesisini (6 Ton/Gün Kapasite) kurmuştur. Halihazırda perakende tipi ile marketlerde satışa sunulmakta olan dondurulmuş börekler aynı zamanda dökme tip ambalajlar ile endüstriyel mutfaklara sunulmaktadır. Avrupa ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkeye ihracatı yapılan dondurulmuş börekler, Peynirli, Ispanaklı, Patatesli ve Kıymalı ana tipleri ile beğeni toplamaktadır.

Gaziantep in meşhur kurabiyesi;Kahkeyi ilk kez seri üretime taşıyıp ürün değerlerini yitirmeden perakende tip ambalaj ile tüketiciyle tanıştıran Dilberoğlu bu alanda da bir ilk e imza atarak , Kahke; ürününü orijinal lezzeti ile belleklere kazıyarak bu ürünün üretiminin başlıbaşına bir sektör haline gelmesini sağlamıştır. Günümüz itibari ile İstanbul çapında 500 den fazla noktada Kahke  lezzetini tüketiciye ulaştıran Dilberoğlu bu alandaki üretiminin 30% unu Avrupa ülkelerine ihraç etmektedir.


Bayilik/Franchise Bilgileri

Bayilik Şartları: Dilberoğlu Baklavaları işletmeci adayında aradığı öncelikli özellikler, girişimci bir ruha ve başarma tutkusuna sahip, sağlam bir işletme ve finansal deneyimi olan ve tüm zamanını bu işin işletmeciliğine ayırabilecek nitelikte olmalıdır.
Bayilik Paket(ler)inin içeriği : .
Bayilik Verilecek İller : İstanbul-Marmara Bölgesi
Yatırım Maliyeti : $80.000 – $130.000
Ortalama Kar Marjı : .
Reklam Katılım Ücretleri : %3


İletişim Bilgileri
Adres : Eski Lonra Asfaltı NO:25 Haznedar İstanbul
Telefon : 0212 474 96 46
Faks : 0212 474 96 46
Web Sitesi : www.dilberoglu.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder