27 Mayıs 2011 Cuma

Bonny Food Franchise

Bonny “güzel, sağlıklı, iyi, hoş” demektir.

İdealimiz hazırladığımız “food” yani yenebilir ürünlerimizi, “bonny” yani keyifli ve görsel bir şekilde sizlere sunmaktır.

Bonnyfood olarak sevdiklerinize hediye olarak göndermek isteyebileceğiniz lezzetli çiçekler üretiyoruz. Kek Çiçekleri, Çikolatalı Meyve Çiçekleri, Kurabiye Çiçekleri, Çikolata Şeker Çiçekleri ve Çikolata süslü Çilek Çiçekleri gibi leziz ürünleri dostlarınıza, iş arkadaşlarınıza, ailenize ve tüm sevdiklerinize hoş ve farklı hediyeler olarak gönderebilir; hem akılda hem de ağızda değişik tatlar bırakabilirsiniz.


NEDEN BONNYFOOD

Ar-ge dönemi tamamlanmış ve patentlenmiş, piyasa tarafından kabul görmüşsatan ürün bileşkesi ile "Lezzet Çiçekleri" alanında açık ara lider Bonnyfood markası sayesinde, siz de hızla büyüyen bir markanın temsilcisi olacaksınız.

Satışlara başlamanız için ihtiyacınız olacak web sitesi, banka tahsilat altyapısı, call center hizmeti, sipariş yönetimi, üretim yönetimi, teslimat yönetimini içeren teknolojik alt yapıyı hiçbir yatırım yapmaksızın kolayca kullanmanızı sağlıyoruz.

Toplu tedarik altyapımız sayesinde hammadde ve ara malllarının tedarik etme maliyetleri, tek başınıza yapacağınız alımlara göre çok daha avantajlı olacak, böylece optimize maliyetler sayesinde sadece satarken değil alırken de kazanacaksınız.

Üstelik tahsilatları da siz dert etmiyorsunuz. Bonnyfood'un anlaşmalı banka tahsilat altyapısı (POS, havale vb.) sayesinde tüm müşteri ödemeleri merkezde toplanarak haftanın belirli günleri nde sizin hesabınıza aktarılıyor.


Bonnyfood şubesi açmak istiyorsunuz, sermaye desteğine mi ihtiyacınız var? Kredi almak istiyorsunuz ama bankaya gösterecek teminatınız mı yok? Bonnyfood şubesi olmak için nakde mi ihtiyacınız var?

Bu sorulara verdiğiniz cevap evet ise Bonnyfood şubesi açmak isteyen girişimcilere müjdemiz var!

Finansbank ile beraber hazırladığımız Franchise Kredi Paketi sayesindeTeminat Destekli Kredi kullanarak başlangıç yatırımınızın %80’ine kadarı için finansman sağlayabilirsiniz.
Üstelik 60 aya kadar esnek vade koşulları ve uygun faiz oranları ile... Tek yapmanız gereken Bonnyfood'dan bilgi alıp Finansbank’a ulaşmak.


Profesyonel usta kadromuz ve konusunda uzman iş birimi yöneticilerimiz ile hem teorik hem de iş başında pratik 4 haftalık eğitim planı dahilinde hızlı bir şekilde öğrenerek şubenizi faaliyete geçirebilirsiniz.

Siz bir yandan eğitime devam ederken diğer yandan şube açılımı için gerekli tüm malzeme/kalıp/ekipman/başlangıç stoğu vb. tedariği yapılmakta ve eğitimin bitimiyle birlikte şube açılışı gerçekleştirilmektedir.

Anahtar teslim kurulum süreci franchising anlaşması yapıldıktan sonra yaklaşık 1 aydır.


Ortalama 3 ila 4 ayın sonunda, şubelerin aylık genel giderleri, aylık satış getirisi ile karşılanabilir hale gelmektedir. Bunda en önemli etken, yaklaşık 1 yıldır internet üzerinden tüm Türkiye genelinde yaptığımız reklam/pazarlama faaliyetleri ile; açılacak şube sayesinde farklı ve yaratıcı Bonnyfood ürünleriyle tanışan şehirlerde hızlıca yarattığımız "kulaktan kulağa yayılım" etkisidir.

iletişim

Gürsel Mah. Nurtaç Cad. No:71
Kağıthane / İSTANBUL

Tel .: 444 13 71
Mail .: franchise@bonnyfood.com

başvuru için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz :
http://www.bonnyfranchise.com/TR/basvuru.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder