14 Nisan 2011 Perşembe

DR. MATTRESS, Tüm Türkiye' ye Yayılıyor!

DR. MATTRESS, “KİŞİYE ÖZEL YATAK” KONSEPTİNİ TÜRKİYE’NİN HER NOKTASINA TAŞIYOR

Her geçen gün önemi artan kişiye özel ürün konsepti trendini yakından takip eden Dr. Mattress, Türkiye' nin her noktasında yeni bir kazanç kapısı aralıyor. Evoteks' in AR-GE çalışmalarına yaptığı yaklaşık 2 milyon dolarlık yatırım ile ortaya çıkan Dr. Mattress adım adım Türkiye' ye yayılıyor…

Dünyada bir ilk olan “Kişiye Özel Yatak” konseptinin mimarı Dr. Mattress tüm Türkiye genelinde franchise vermeye devam ediyor. Bu alanda ciddi bir talep alan firma, konsept mağazasını Sapphire Alışveriş Merkezi' nde açtı. Dünyaya örnek bir ürün geliştiren Dr. Mattress, franchising sistemiyle Türkiye' nin her noktasına bu başarılı markayı taşımayı hedefliyor.

Kişiye özel tasarımın giderek önem kazanmasıyla ortaya çıkan ürünlerde trendin en başarılı uygulamasını ortaya koyan Dr. Mattress markası rakipsiz bir yatırım aracı. Sağlıklı bir yaşam için ön koşulun kaliteli uyku olduğunu bilen Dr. Mattress, fizyolojik yapıya özel ürettiği yataklarıyla uyku tıbbına yeni ve farklı bir ürün kazandırdı.

Sektörde Rakipsiz

Biyometrik uyku ve yatak sistemleri ile ürettiği kişiye özel yatağın dışında, tamamen doğal dokulardan ürettiği nevresim takımlarına, havlulara, bornozlara, yorganlara, bebeklerin boğulmasını engelleyen özel bebek yatağına, çalışanlar için sırt, bel boyun boşluğunu destekleyen medikal yastıklara, hastalar için özel medikal yataklara da satış noktalarında yer verecek olan Dr. Mattress, örnek mağazası ile Türkiye' nin her yerine bu başarılı konsepti franchising ile yaymayı amaçlıyor.

Dr. Mattress' e ait bir showroom açmanın maliyeti, anahtar teslim 50.000 € civarında. Bölgeden bölgeye değişmek kaydıyla satış ve pazarlama faaliyetleri tam olarak yürütülürse, yatırımcı ayda 15 bin -75 bin TL arası ciroya ulaşabiliyor. Kar marjı ortalama yüzde 70 olan Dr. Mattress, sektördeki rakipsizliği nedeni ile yüksek kazanç sağlıyor. Verdiği bayilik paketi içerisinde, Dr. Mattress Know-How desteği, eğitim, açılış, lokasyon tercihi ve lojistik desteği, proje/dekorasyon, teknik ekipman tedarik ve kurulum desteği, teşhir ürünleri, görseller ve vitrin düzenleme desteği, fizibilite çalışmaları, ulusal ve yerel reklam desteği, kampanyaları da yatırımcısına beraberinde sunuyor.

1988 yılında ev ve otel tekstili alanında, pazardaki yerini alan Evoteks firması, yılların verdiği deneyim ve başarıyla dünyada var olmayanı gerçekleştirdi. 2004 yılında Evoteks bünyesinde kurulan AR-GE departmanı çeşitli üniversitenin önemli profesörleri, mühendisler, bilim adamları ile beş yıl boyunca gece gündüz iyi ve sağlıklı bir uykunun nasıl bir yatak modelinden çıkacağını araştırdı. Bu çalışmalara yapılan 2 milyon dolarlık yatırım sonunda, kişiye özel üretilen Dr. Mattress biyometrik uyku ve yatak sistemleri Türk ve dünya tekstil sektörüne kazandırıldı.

Ayrıntılı Bilgi için;

İletişim:
WebSitesi: www.eniyiuyku.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder