16 Şubat 2011 Çarşamba

Uzay Evim Bayiliği

Firma Hakkında: Uzay Evim, kurumsal kimliğinin bir sonucu olarak ülke genelinde bayilikler vererek kazan-kazan mantığı ile seçkin girişimcileri bayileri arasında katmayı hedeflemektedir.

Planetaryum Nedir?

Planetarium, gece gökyüzündeki yıldızların ve gezegenlerin orjinal görüntüsünün özel bir yansıtıcı yardımıyla kubbe şeklindeki tavana yansıtıldığı bir gösteri salonudur. Bu gösteri alanları bir kubbeye sahip sabit mekanlar olduğu gibi gezici açık ve kapalı alanlarda uygulanabilir çadırlar olarak da eğitim faaliyetleri verebilir.

Planetaryum Çadırı

Planetaryum Çadırları, ortalama 25 ile 100 kişilik olmak üzere tasarlanmıştır. Çadırlar, iç ve dış alanda kullanıma uygun olup %100 emniyetlidir. Alt alanları tamamen açık olduğundan dolayı hiçbir risk barındırmaz. Ayrıca yanmaz maddeden üretilmiş olup çocuk sağlığı için tüm uluslararası sertifikalara sahiptir. Kurulum yaklaşık 20 dakikada son derece pratik bir şekilde yapılır.

Uzay Evim Bayiliği

Bayilikler, okullara yönelik Planetaryum Çadırları kurulumları konusundadır. Bayilik koşulları ve bayilik ücretleri aşağıdaki maddelere bağlı olarak farklılıklar gösterecektir.

Bayilik ücret ve Koşullarını Belirleyen Unsurlar

- Bayilik talep edilen şehrin nüfusu ve sosyo-ekonomik yapısı,
- İlk öğretim ve okul öncesi kurumlarının sayısı,
- Öğrenci sayıları,
- Özel koşullar.

Bayilere Sunulacak Hizmetler

- Planetaryum Uzay Çadırı ve Ekipmanları ile Özel Yapım Uzay Filmi,
- 1 Günlük Bayi Eğitimi.

İletişim:
Adres: İlter Tüzün Sok. No: 50 Moda, Kadıköy - İstanbul
Tel: 0216 337 68 42 (pbx)
E-mail: info@uzayevim.com
WebSitesi: www.uzayevim.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder