5 Şubat 2011 Cumartesi

TAVVUK Restaurant Franchising

Firma Hakkında: Tavukçuluk sektöründe 46. yılını dolduran, Türkiye' nin ilk ve tek tam entegre tavukçuluk tesisine sahip olan Keskinoğlu Şirketler Grubu, yeni bir sektöre daha adım attı. Manisa Akhisar' da 15 dönümlük arazi üzerine inşa edilen, 200 kişilik kapalı ve 300 kişilik açık salonu olan ilk TAVVUK Restaurant için 2,5 milyon dolar yatırım yapıldı. Menüsünde tavuk ve tavuk ürünlerinin daha yoğun olduğu ve tüketiciye 130 farklı lezzet sunan TAVVUK, freelow (sıcak, soğuk, zeytinyağlı, kızartma, salat, tatlı vb. ürünlerden oluşan açık büfe) konseptiyle Türkiye' de bir ilk olma özelliği taşıyor.

5 sene içerisinde Türkiye' nin 200 noktasına taşınarak 2011 yılında 25 tane, 2012 yılında ise 50 tane yeni restaurant kurulacak. Alışveriş merkezleri için 40-70 m2 büyüklükte fast serving sistemiyle hizmet verecek olan TAVVUK, şehir içindeki noktalarda ise piliç çevirme ve tavuk döner ağırlıklı bir menü sunacak. Şehir içindeki noktalarda paket servis hizmetinin yanı sıra, Keskinoğlu üretimi olan piliç eti, yumurta ve zeytinyağı ürünleri de satılacak.

Yeni girişimlerindeki hedeflerinin altını çizen pazarlama grup başkanımız Keskin Keskinoğlu "Sektördeki 47 yıllık tecrübemizin getirdiği güçle tüketicilerimizle farklı noktalarda da temas kurmak istedik ve yeni bir sektöre adım attık. Son yıllarda Türkiye' deki uluslararası fast food zincir restaurant sayısının artışını dikkatle izledik ve Keskinoğlu olarak tüketicilerimize bu alanda da hizmet sunmak istedik. Önümüzdeki 5 yıl içinde TAVVUK' u Türkiye' de çok hızlı bir şekilde yaygınlaştıracağız. Her noktada aynı lezzet ve hizmet kalitesi için Akhisar' daki ilk restaurantımız merkez olacak. Türkiye' den bir dünya markası yaratmak istiyoruz, tüm planlamamızı da bu doğrultuda geliştiriyoruz." dedi.

Tavvukmahcun, lades lokma, Tavvuk Bursa kebabı, 20 günlük piliç çevirme, tavuklu baklava gibi yepyeni lezzetlerin yanı sıra yöresel tatlar da unutulmadığı restaurantta ayrıca Ege Bölgesi' nin son derece zengin olan zeytinyağlı lezzetlerini de tatmak mümkün olacak. TAVVUK' taki en önemli farklılıklardan bir diğeri de, dünya üzerinde sipariş alınırken yumurta tercihinin sorulduğu ilk ve tek restaurant olması. Yumurtalı lezzetlerde müşteri siparişleri alınırken Omegalı, DHA' lı, Selenyumlu gibi yumurta alternatifleri sunuluyor. Bebek bakım odası, çocuk oyun parkı, doğal gölet, mini hayvanat bahçesi vb. özel alanların yer aldığı "TAVVUK Restaurant" misafirlerini 07:00-23:00 saatleri arasında ağırlayacak.

İletişim:
Adres: İzmir-İstanbul Karayolu, Kayalıoğlu Mevkii, Akhisar - İstanbul
WebSitesi: www.tavvuk.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder