21 Şubat 2011 Pazartesi

CT Grup, Bayilik Veriyor

Firma Hakkında: Şirket, 2009 yılında mağaza, stand, pos cihazları ve kiosklarının tepe şirketi olarak kurulmuştur.

NEDEN CT GRUP?

- SEKTÖRÜNÜN KURUCUSU VE 10 YILLIK DENEYİM
Şirket, sektörünün kurucusu ve en geniş bayi ağına sahip şirkettir. Faaliyet alanında uzmanlaşmıştır. Tüm departmanlarını içerisinde barındırmakta ve alt yapısının tamamı bitmiştir. Ayrıca kendi alt yapısını kuran ve kullanan tek firmadır.

- BANKA ANLAŞMALI
Şirket, banka anlaşması çerçevesinde çalışmakta ve tüm ödemelerini bu banka üzerinden kurum hesaplarına online olarak aktarmaktadır.

- SİGORTA GÜVENCESİ
Bayilerde yapılan tüm ödemeler, ödenmezlik riskine karşılık olarak fatura başına 250 TL ve toplamda 5.000.000,00 TL kadar sigorta güvencesindedir.

- TÜM BAYİLER TEMİNATLI
Bayilerden bayilik türüne göre teminatlar alınmaktadır.

- ÖN AVANS SİSTEMİ (PEŞİN ÇALIŞMA)
Her bayi hesabında ön avans bulundurmak zorundadır. Bu ön avans kendisine kullanılabilir bakiye olarak verilmekte ve her yaptığı işlemde kullanılabilir bakiye kontrolü yapılmaktadır. Yapmak istenilen işlem tutarı kullanılabilir bakiyesinden küçükse işleme onay verilmektedir.

- FATURA KONTROL CİHAZI
Bayilerden ödenen faturanıza karşılık olarak verilen ödeme makbuzunda bulunan barkodu mağazalarda bulunan FATURA KONTROL CİHAZI' na tutulduğunda online olarak ödendi ilgisi alma imkanı. (Online Denetim)

- ÖNERİ VE ŞİKÂYET HATTI
Ödemelerinize karşılık olarak verilen makbuzda bulunan öneri ve şikâyet hattı sayesinde her türlü öneri ve şikâyetinizi doğrudan genel müdürlüğe iletebilirsiniz.

- DİĞER DENETİM KANALLARI
Bir bayiden yatırılan faturanızı Türkiye genelinde bulunan tüm bayilerden online olarak denetleme imkanı. Bu sayede süpermarketlerde, cep telefoncularda, muhtarlıklarda, bilgisayar mağazalarında, petrol ofislerinde ve alışveriş yaparken faturanızın durumunu denetleme imkânı.
- WEB SİTE ÜZERİNDEN DENETLEME İMKÂNI
Makbuzun üzerinde bulunan referans numarasını web sitesinde bulunan borç sorgulama bölümüne girerek faturanızın akıbetini 7/24 öğrenin.

- MİNİMUM MALİYET (KAZAN KAZANDIR)
Şirket; bayilik bedeli, hava parası ve franchising bedeli almadan uzun vadeli kazan-kazandır anlayışını benimsemiştir.

- STANDLAR
Mevcut iş yerinizin içine stand kurun mevcut iş yerinizi ve maliyetlerinizi değiştirmeden kazanma imkânı yakalayın.

- POS CİHAZLARI
Mevcut iş yerinizin içine de maliyetlerinizi değiştirmeden kazanma imkânı. Üstelik 3 seçeneğiyle hizmetinizde: Mobil (taşınabilir, GSM bağlantısı), internet bağlantısı, telefon hattı.

İletişim:
Adres: Fatih Mah. Yakacık Yolu Cad. No: 78 CT Plaza Ortadağ Mevkii, Sancaktepe - İstanbul
Tel: 0216 561 34 34
Faks: 0216 561 69 87
E-mail: info@ctgrup.net
WebSitesi: www.ctgrup.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder