26 Aralık 2010 Pazar

GT7 Otogaz Dönüşüm Sistemleri

Firma Hakkında: 1947 yılında kurulduğundan beri sektöründe Rusya' nın önde gelen kuruluşlarından biri olan GT7, şu anda Rusya' nın en büyük LPG Tank ve Tanker Üreticisi olup; Rusya' da kendi gaz istasyonları, depolama tesisleri ve LPG gemileri bulunmaktadır. GT7, gazın işlenmesi, taşınması ve dağıtılması aşamalarının tamamında aktif rol almaktadır.

Amerikan Corken firmasının Rusya Ana Distribütörü olan GT7, aynı zamanda LPG kit dönüşümleri konusunda Rusya genelinde bayilik sistemi ile çalışmakta ve onlarca bayilik sistemi içerisinde, son derece kaliteli ve üstün standartlarda LPG sistem montajları gerçekleştirmektedir. Türk Standartlarına cevap veren tüm belgelere sahip olan GT7 personellerini, Rusya' daki Üniversitelerle ortak yürütülen eğitim programlarında yetiştirmektedir. GT7' nin amacı, aynı sistemi Türkiye' de de hayata geçirmektir.

Ülkemiz pazarına Antalya ile merhaba diyen ve ulusalda yaygınlaşmanın ilk ayağını başarıyla gerçekleştiren GT7, ülkemizde şimdilik, İtalyan Zavoli ve Lovato, Yerli olarak ise Mimgas Marka ürünleri kullanmaktadır.

Uluslararası bir firma olarak GT7' nin ana hedefi, Türkiye' de de bayilik sistemleri oluşturarak, Türkiye ve Dünyanın her yerinde, en iyi hizmeti, tüm müşterilerine; tek bir kalitede ve standartta sunmaktır. GT7 kaliteli, güvenli ve konforlu hizmeti şehirden uzak olmayan konumlarda sunmayı hedefler.

GT7 Franchise (Bayilik)

GT7, 81 ilde 110 servis kurmayı hedeflemektedir. GT7 Franchise (Bayilik) Sistemi ile ilgili merak ettikleriniz ve GT7 Bayisi olabilmek için gerekli koşulları firmanın sitesini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

İletişim:
Adres: Etiler Mah. Emrah Cad. No: 2 Yılmazlar Shell Akaryakıt İstasyonu, Muratpaşa - Antalya
Tel: 0242 344 54 34
Faks: 0242 344 54 36
E-mail: info@gt7.com.tr
WebSitesi: www.gt7.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder