4 Nisan 2010 Pazar

Mumcu Kuruyemişleri Bayilikler Veriyor

Firma Hakkında: 30 yılı aşkın süredir toptancı ve üretici olarak yer aldığı sektörde Mumcu Kuruyemişleri, 2003 yılından sonra perakendeci kimliğiyle de öne çıkarak bayilikler veriyor.

Firma, binlerce kuruyemişçinin organize olamadığı sektörde tüketiciye güvenle ve keyifle alışveriş yapabileceği mekanlar sunuyor.

Franchising (Bayilik) Sistemi' nin temelinde fiyat-kalite standardı bulunuyor. Bunun dışında özel tasarlanmış kuruyemiş tezgahları, mağaza dizaynı, dijital abskılar, mağazada kullanılacak tabela, yazarkasa teraziler, LCD TV, reklam, promosyon çalışmaları, marka kullanım hakkı, danışmanlık ve bilgilendirme hizmetleri, denetim kalite kontrol hizmetleri, mağazayı canlandıracak görsel malzemelerin kullanımı ek olarak destekleniyor, ayrıca günlük kuruyemiş kavuran makineleri de ciddi rekabet üstünlüğü sağlıyor.

Mumcu Kuruyemişleri Bayilik

Bayilik için düşünülen yerin araç ve yay trafiği açısında yoğuni merkezi olması gerekiyor, seçilecek noktanın 35 m2' den az olmaması ve mümkünse cephesinin geniş olması gerekiyor.

Franchising Sistemi' nin uygulamaya başlaması için bayilik sözleşmesinin taaraflarca imza altına alınması gerekiyor, en öneli şart ise bayilerin işinin başında durabilecek, iinsan ilişkileri kuvvetli ve yaptığı işten keyif alan kişiler olmasıdır.

İletişim:
Adres: Evren Mah. İstiklal Cad. 5. Sok. No: 23, Güneşli - İstanbul
Tel: 0212 550 56 00
Faks: 0212 550 55 43
E-mail: info@mumcu.com.tr
WebSitesi: www.mumcu.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder