28 Ocak 2010 Perşembe

ENA YELKAPAN TEKNOLOJİLERİ

Firma Hakkında: ENA Yelkapan Teknolojileri Ltd Şti., 2004 yılında ODTÜ-KOSGEB Teknoloji Geliştirme Merkezi' nde devlet desteği ile kurulmuş bir şirkettir.

Kurulduğu tarihten bu yana KOSGEB ve TÜBİTAK' ın AR-GE desteklerini kullanarak uzun soluklu bir AR-GE çalışması neticesinde geliştirilen özgün teknolojiye YELKAPAN adı verilmiştir. YELKAPAN, aynı zamanda şirketin tescilli markasıdır.

Rüzgar enerjisi ile su pompalayan ve elektronik kontrol ünitesine sahip yelkapan, elektrik üretmeden mekanik olarak bir pistonlu pompayı çalıştırır. Firma tarafından geliştirilen ve patenti alınan OptiStroke Teknolojisi, Karşı Ağırlık Teknolojisi, Pistonlu Tandem Pompa Teknolojisi ve Hibrid Pompaj Teknolojisi sayesinde rekabet gücü çok yüksektir.

Firma, 2008 yılından itibaren İzmir Teknopark bünyesinde daha güçlü ve daha kaliteli yelkapanlar geliştirmek için AR-GE faaliyetlerini aralıksız olarak sürdürmektedir. Ayrıca firmanın, Urla' da yelkapan üretimi yaptığı bir üretim tesisi mevcuttur.

Firma, rüzgar enerjisi sektöründe, güzel ülkemizin güzel insanlarına kendi teknolojimiz ile hizmet vermenin haklı gururunu bizlerle paylaşmanın yanı sıra kaliteli bir tasarıma sahip rakipsiz bir ürün ile bakir ve yeni bir pazarda iş yapma ayrıcalığını “Yelkapan Bayisi” olarak yaşamak isteyen öncü ve güçlü kuruluşlar aramaktadır.

6 ve 10 kW güçlerindeki yelkapanın köy içme suyu pompaj sistemlerinde yaygın olarak kullanılması beklenmektedir. Bu açıdan bakıldığında İl Özel İdareleri en büyük müşteri grubunu oluşturmaktadır. Yelkapan, tarımsal sulama amacıyla da kullanılmaktadır.

Ürün ve bayilik şartları ile ilgili detaylı bilgiyi firmanın internet sitesinde bulabilirsiniz. Başvuru için firmanın internet sitesindeki "Bayilik Formu" nu doldurup firmaya göndermeniz yeterlidir.

2010 yılı içinde Trakya ve Ege' de bayilikler verilmesi hedeflenmektedir.

İletişim:
Adres: İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi, 35430 Urla - İzmir
Tel & Faks: 0232 765 90 97
E-posta: ena@ena.com.tr
WebSitesi: www.ena.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder