9 Kasım 2009 Pazartesi

BEYBUZ Bayilik

Firma Hakkında: Buz imalatı sektöründe lokomotif sayılacak kuruluşlardan olan BEYBUZ, mekan sahiplerinin, catering firmalarının, barmenlerin ve barmaid' lerin tercih sebebidir.

BEYBUZ, Türk gıda kodeksine uygun olarak, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı' nın G34-6987-00001 sayılı izni ile hijyenik ortamda hassas olarak üretim yapmakta olup; gerek medya gerekse değerli müşterileri tarafından sürekli ziyaret edilmektedir.

Kuruluşu 1993 yılına dayanan BEYBUZ, önceleri küçük kapasite ile buz imalatı sektörüne girmiş olup; 2000' li yıllara sektöründe lokomotif sayılan firmalar arasına girmeyi başarmıştır.

BEYBUZ şu anda, güçlü buz üretim kapasitesi, bilişim ve lojistik alt yapısı ile İstanbul' un eğlence mekanlarına buz ihtiyaçları konusunda kalıcı, güvenilir çözümler sunmaktadır.

BEYBUZ BAYİLİK

Firma, ürettiği poşet buzların satışınıyapmak isteyen marketlere, su satışı yapan firmalara, benzin istasyonlarına derin dondurucu vererek satışlarına yardımcı olmaktadır.

Ayrıca frigofirik aracı olan, plasiyer olarak buz satmak isteyen girişimciler, yapılacak tetkik ve portör muayenelerinden sonra istedikleri bölgelerde buz satabilmektedirler.

İletişim:
E-mail: beybuz@gmail.com
WebSitesi: www.beybuz.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder