6 Ekim 2009 Salı

Klar Organik Temizlik Ürünleri

Firma Hakkında: Günlük temizlikte kullanılan birçok ürün herkes için büyük tehlike arz ediyor. Dünya, yüzünü organik temizliğe dönüyor. Özellikle Almanya’da yaygın olarak kullanılan Klar Organik Temizlik Ürünleri, Türkiye’de…

Son zamanlarda, dünyanın çeşitli bölgelerinden üniversiteler, profesörler birçok araştırma yaptı. İnsan ve çevre sağlığını olumsuz etkileyen kimyasallar içeren ürünlere karşı bir mücadele başladı. Türkiye’de henüz organik ürün kullanımı ilerlememişken, Avrupa ve Amerika, tekstil ve gıda sektöründe organik ürün kullanımını evine taşıdı. Hammaddesi Hindistan’da yetişen Waschnuss ağacının meyvesinden olan Alman organik(bio) ürünleri markası Klar Türkiye’nin de kapısını çalıyor.

İçerisinde bir çeşit kimyasal bileşen tespit edilse bile asla verilmeyen, Ecocert Organik Sertifikası bulunan Klar, içinde kimyasal madde bulunan ürünler kadar etkilidir. Çamaşır yıkama ürünlerinde kireç çözücülerine, bulaşık deterjanlarından cam ve yüzey temizleyicilere, leke çıkarıcılardan el yıkama sabununa kadar tüm Klar ürünleri, hiçbir kimyasal madde içermiyor, tamamen organik, çevre dostu ve ekonomik.

Firma ve ürünlerini daha yakından incelemek isterseniz firmanın sitesini ziyaret edebilir; bulunduğunuz ilde KLAR bayisi olmak isterseniz bayilik başvurusu için firmanın sitesinde yer alan iletişim formunu doldurabilirsiniz.

İletişim:
Tel: 0212 220 44 50
Faks: 0212 222 84 47
E-mail: info@klar.com.tr
WebSitesi: www.klar.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder