18 Temmuz 2009 Cumartesi

Lazer Medikal

Firma Hakkında: Temmuz 2006' dan itibaren Bausch & Lomb' un retraktif, katarakt ve vitreoretinal cerrahi ürünlerinde tek yetkili distribütörü olan Lazer Medikal Sanayi ve Dış Tic. A.Ş.' nin lazer retraktif cerrahisine ait ürünleri içerisinde; kişiye özel tedaviye (kişiselleştirilmiş LASIK) yönelik Zyoptix® ile Zyoptix® XP ve Hansatome® mikrokeratomlar yer almaktadır.

Katarakt ve Vitreoretinal cerrahi urun grubunda Akreos Adapt Microinsicision ™ marka IOL’ ler, viskoelastik maddeler (Amvisc ve Amvisc Plus), Metilseluloz (Coatel, Ocucoat), Dengeli Tuz Çözeltisi (BSS) (Aqsia), vitreoretinal silikon yağları (Oxane 1300, Oxane 5700, Oxane HD), perfluoro-n-Octane (Okta-line), perfluorodecaline (Dk-line), Millennium™ ve Stellaris fakoemülsifikasyon cihazları serisi ve Storz® cerrahi aletler serisinden oluşan tam bir ürün gamı bulunmaktadır.

1 Temmuz 2007 tarihinden itibaren Quantel Medical’ in oftalmoloji alanındaki lazer (argon, yag, pdt, slt.ttt) ve ultrasound (biometri, pakimetre, analog ve dijital ultrason) sistemlerinin Türkiye Distribütörü olan firma ayrıca DOCKX marka ameliyat koltukları, masaları ve VOLK lenslerinin Türkiye Distribütörlüğü' nü de üstlenmiştir.

Lazer Medikal firmasına bayilik için başvuruda bulunmak isteyenler, firmanın sitesinde bulunan "Bayilik Başvuru Formu" nu doldurarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

İletişim:
Adres: Rumeli Cad. Nişantaşı İş Merkezi No: 1 Kat: 5 D: 17 - İstanbul
Tel: 0212 291 27 60
Faks: 0212 291 27 59
E-mail: ercument.nefesoglu@lazermedikal.com
WebSitesi: www.lazermedikal.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder