5 Şubat 2009 Perşembe

Alobox

Firma Hakkında: Alobox, bugünkü VoIP teknolojisinin geldiği noktada internet hatları üzerinden sesli görüşme sistemidir.

VoIP, 'V'oice 'o'ver 'I'nternet 'P'rotokol (Internet üzerinden ses) açılımına karşılık gelmektedir. VoIP, ses'i (genellikle insan sesi) IP paketleri halinde internet üzerinden taşımaktır.

Alobox, tüm telefon sistemlerine alternatif olabilecek geniş kapsamlı bir iletişim sistemidir. Alobox, normal işyerlerinde ve evlerde kullandığınız telefon hatları yerine yüksek hızlı internet bağlantısı kullanarak şehirlerarası ve uluslararası aramalarınızda ücretsiz görüşme sağlar.

Firmanın 2 Tip bayilik sistemi bulunmaktadır.

Bireysel Bayilik: Evden, işten, okuldan, heryerden ürün satışında bulunabilirsiniz. Sermaye gerektirmeden firmanın bireysel bayisi olabilirsiniz.

Kurumsal Bayilik: Kurumsal bayilik sisteminde firmanın tüm ürünlerinin satışını yapabilirsiniz. Kendinize ait markanız ile firmadan bağımsız olarak satış gerçekleştirebilir, firmanın tüm olanaklarından faydalanabilirsiniz. Türkiye genelinde verilecek olan bayilik sistemlerinde firmaya ulaşan son kullanıcılar firmanın bayilerine yönlendirilmektedir.

Kurumsal bayilik hakkında detaylı bilgi almak için Receb Girayhan KOÇ ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim:
Adres: Özbey Cad. No:43 Fikirtepe Kadıköy - İstanbul
Tel: 0216 428 80 20 (pbx)
E-mail: info@alobox.net
WebSitesi: www.alobox.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder