14 Ekim 2008 Salı

TAYAMA Elektronik Güvenlik Sistemleri

Firma Hakkında: Güvenlik sektörünün dağıtım alanında faaliyet göstermekte olan TAYAMA, güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmalara profesyonel ürünler temin etmektedir.

Firma faaliyet alanları; Kablosuz Alarm Sistemleri, Kablolu Alarm Sistemleri, Plaka Tanıma Sistemleri, Intercom Sistemleri, PC DVR Kayıt Kartları, Standalone DVR' lar, Mobil DVR' lar, Video Balun (CAT5 ile görüntü, ses ve data aktarımı), Kameralar, Lensler, Monitörler, Muhafazalar, P/T Motorlar, Özel Ürünler.

Firma ve ürünleri hakkında daha fazla bilgi için firmanın sitesini ziyaret edebilir, firmanın sitesindeki "Bayii Talep Formu" nu doldurarak bayilik başvurusunda bulunabilirsiniz.

İletişim:
Adres: Özbey Cad. Güven İş Merkezi No:111/3 Hasanpaşa - Kadıköy - İstanbul
Tel: 0216 370 74 00 (pbx)
Faks: 0216 340 74 05
E-mail: info@tayamacctv.com
WebSitesi: www.tayama.com.tr

1 yorum:

interkom dedi ki...

GÖRÜNTÜLÜ TELEFON VE İNTERKOM SİSTEMLERİ GÖRÜNTÜLÜ DİYAFON SİSTEMİ
GÖRÜNTÜLÜ KAPI TELEFONU

Basit olarak görüntülü kapı telefonları, zilinize basıldığında kişinin görüntüsünü otomatik olarak ev veya işyerinizde bulunan monitöre iletir, görüntü iletimiyle birlikte kapınızdaki kişi ile sesli olarak iletişim kurmanıza veya kapı otomatiğini açmanıza izin veren sistemlerdir. Bunun yanında binanızda bulunan kapıcı ile direk görüşme yapabilmenizi sağlama, bina içindeki farklı kameraların görüntülerini de kendi monitörü üzerinden gözlemlemenizi sağlama gibi ekstra özellikleri de bulunmaktadır.



Görüntülü Kapı Telefonu(Görüntülü Diyafon Sistemi) özellikle evlerde iş yerlerinde ve Apartmanlarda güvenliğimiz için gerekli olduğu için Hızla yaygınlaşmaya başlamıştır.

Görüntülü Kapı telefonu(Görüntülü Diyafon Sistemi) Kullanarak güvenliğinizi sağlamak yönünden bir adım atmış olacaksınız.Tanımadığınız insanları daha evinize girmeden kapıda durdurmanıza yardımcı olacaktır.

Görüntülü diyafon sisteminin kurulumunda kablo yapısı ve kurulumda kullanılan kablonun kalitesi çok önemlidir.

Apartman uygulamalarında Kapı önüne gelen ziyaretçi ile Daireler görüşebileceği gibi

Aynı zamanda kapıcı ilede görüşülebilir.

Görüntülü kapı telefonu(Görüntülü Diyafon sistemi)ilinizi çalan kişinin kimliği hakkında size sesli diyafon sistemlerine nazaran çok daha yüksek düzeyde güvende olmanızı sağlar.

Görüntülü Kapı telefonu(Görüntülü Diyafon Sistemi)nin Kullanım alanları villalar, Apartmanlar,İşyerleri Vb.Binalara girişte güvenliğin önemli olduğu mekanlardır.

Gerektiğinde monitör butonuna basarak kapı önünü görme imkanı sağlar.

Evde bulunmama durumunda zil butonuna basılmak suretiyle devreye giren monitör, 30 sn sonra kendiliğinden kapanır.



İNTERKOM SİSTEMLERİ

WSS, ev ve işyerlerinin giriş güvenliği için kullanılan sesli ve görüntülü olarak seçilebilen, küçük ev sistemlerinden, büyük condominium gibi yaşam merkezlerine hizmet edecek kadar büyüyebilen interkom ve görüntülü interkom sistemlerine müşteri tarafından talep edilen işletme senaryosuna ve firmamız mühendisleri tarafından tespit edilen risk analizine göre tasarlamakta, hazırladığı optimum cihaz konfigürasyonunu anahtar teslim çözümlerle uygulamaktadır.

İnterkom ve Görüntülü İnterkom Sistemleri, giriş güvenliği temin edilecek mekanlarda; set halinde kullanılabildiği gibi çoğunlukla mekanın girişleri ve mekanda bulunan konfirmasyonu sağlayacak kullanıcıların yapısı ve sayısına göre; alt yapının analog veya dijital olmasına göre farklılıklar içerecek şekilde dizayn edilirler. Yapılan sistem konfigürasyonuna göre; evlerde ziyaretçi ile ev sahibi arasında, apartmanlarda daire sakinleri, kapıcı ve ziyaretçi arasında, siteler ve condominiumlarda daire sakinleri, güvenlik ve ziyaretçi arasındaki iletişimi; seçeneklere ve bütçeye bağlı olarak projelendirilmektedir.




www.guvenlikdanismanlik.com/diyafon-interkom.htm

Yorum Gönder