10 Ekim 2008 Cuma

JDS Perde Sistemleri

Firma Hakkında: 1975 yılında Mefruşat Mensucat santralfabrikasının çıkarmış olduğu DEKORA 300 perdelerinin satışı ile temeli atılan JDS Perde, 1985 yılından itibaren dikey perde, stor perde, jaluzi perde ve katlamalı perde modellerini TEKPER markası ile sunmuştur.
1995 yılında kuruluşu tamamlanan JDS Perde Sistemleri Sanayi ve Tic. Ltd. Şti., üretim ve uygulamalarını "fabrikasyon değil özel işçilik" anlayışıyla ve 30 yıllık birikiminin katkısıyla devam ettirmektedir.
Firmanın imalatını yaptığı perde modelleri; stor perde, dikey perde, jaluzi, alüminyum jaluzi, ısıcam arası jaluzi, ahşap perdeler, ahşap stor perde, katlamalı ahşap perde, ahşap jaluzi perde, bambu stor perde, bambu katlamalı perde, katlamalı perde, balon perde, ahşap perde, ahşap stor perde, ahşap dikey perde, ahşap jaluzi perde, kumaş ve tül perdeler, klasik perde, rustik perde, tül perde, fon perde, gerdirme perde, briz perde, sineklik, plise perde, dış jaluzi, kış bahçesi perdesi, sahne perdesi, projeksiyon perdesi, motorlu ve uzaktan kumandalı perdeler.

JDS Perde Sistemleri' nin bayisi olmak için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim Bilgileri:
Adres: Talatpaşa Mah. Dereyolu Yaşarlı Cad. No:9 Okmeydanı - İstanbul
Tel: 0212 240 13 56
Faks: 0212 240 13 57
E-mail: info@jdsperde.com.tr
WebSitesi: www.jdsperde.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder