23 Mart 2010 Salı

KAYA Cam Balkon Bayiliği

Firma Hakkında: 1997 yılında tasarım, alüminyum ve plastik doğrama sektörlerinde faaliyete başlamış olan KAYA CAMLAMA, yılların getirmiş olduğu deneyim ve sektördeki güvenirliliği sayesinde başta İzmir olmak üzere Ege Bölgesi ve Türkiye genelinde bulunduğu konumu güçlendirmiş ve sektörün en önemli temsilcisi haline gelmiştir.

Firma, İzmir merkezinde bulunan showroom ve atölyelerinde işinde profesyonel teknik ve arge ekibimiyle yaptığı çalışmalarıyla hizmetini en kaliteli ve en modern seviyeye taşımayı hedeflemektedir.

Kaya Camlama Sistemleri, A’ dan Z’ ye tüm aksesuarları ile tek bir sistem için tasarlanmış olup yıllardır kalitesi ve yarattığı fark ile varlığını sürdürüp her geçen gün daha da büyümektedir.

Firma kendi sistemini istenildiğinde üstten istenildiğinde alttan çalışacak şekilde tasarlamıştır. Özel profil yapısı ve hareketli sistem mekanizmalarıyla uzun yıllar problemsiz ve rahat kullanım imkanı sunmaktadır.

Cam Balkonun Özelliği Nedir?

- Estetik görünüm sağlar,
- Yağmur, kar, rüzgar, toz vb. dış etkenleri %80'e kadar azaltır,
- Güvenliği sağlar,
- Katlanabilirliği sayesinde temizliği kolaydır,
- Balkonunuzda dört mevsim keyfi yaşatır,
- Cezbedici ve dikkat çekicidir,
- Mimari etkileyicilik yaratır,
- Olağandışı etkilerde camın kırılması durumunda ise küçük parçalar
ayrılarak zarar vermez.

KAYA Cam Balkon Bayilik Fırsatı

Kaya Cam Balkon Bayiliği hakkında bilgi almak için firmanın sitesini ziyaret edebilir ya da firma ile doğrudan iletişime geçebilirsiniz.

İletişim:
SHOWROOM
Adres: Bahriye Üçok Bul. No: 4/2A, Karşıyaka - İzmir
Tel: 0232 381 20 54
Faks: 0232 381 20 53
E-mail: info@kayacamlama.com
WebSitesi: www.kayacamlama.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder