9 Mayıs 2011 Pazartesi

Temizlik Ürünleri Deterjan Bayiliği - Florakim Kimya

Florakim Kimya



Florakim Kimya 1997 yılında, Haramidere Sanayi Sitesi ndeki fabrikasında faaliyetine başlamıştır. 2000 yılına kadar sıvı deterjan grubunda; toplu tüketime yönelik endüstriyel ve evsel kullanıma yönelik temizlik malzemelerinin üretimini yapmıştır. 2001 de toz deterjan (çok köpüren/elde kullanım) üretimi, ardından matik deterjan (köpüğü ayarlı) üretimine başlamıştır. NEOFLO ve FRILL tescilli markalarımızla; endüstriyel ve evsel temizleme maddeleri Sağlık Bakanlığı İzni ile üretilmektedir. Ürünlerimiz TSE belgelidir..

Ürünlerimiz, farklı koku ve renk çeşitleri ile; geniş bir tüketici grubuna hitab etmektedir.2002 den itibaren, ihracat alanında BDT ülkeleri, Balkanlar ve Ortadoğu odaklı olmak üzere markalı ve özel markalı ürünler ile faaliyet göstermektedir.

Florakim Kimya halen, Türkiye ve yakın çevremizde deneyimli ve güçlü deterjan firmaları arasındadır.İstikrarlı ilerlememiz; koşulsuz müşteri memnuniyeti, insan kaynakları, altyapı yatırımları ve toplam kalite hedefimize dayanan kurumsal kalite politikamızda yatmaktadır.Temizlik ürünleri sektöründeki yerimizi koruyabilmek ve daha ileri hedeflere ulaşabilmek amacıyla sürekli olarak modern yenilikleri izliyor ve bu yenilikleri faaliyetlerimize ve teknolojimize uyguluyoruz.





Haramidere Sanayi Sitesi C Blok No:112
34524 Beylikdüzü / İstanbul - Türkiye
Telefon   :    +90 212  422 08 03
Fax        :    +90 212  422 08 03
E-mail    :    info@florakim.com

1 yorum:

Adsız dedi ki...

temizlik ürünleri bayiliği hakkında bilgi alabilir miyim ?

Yorum Gönder