16 Mayıs 2011 Pazartesi

Kokuriku Parfüm Bayiliği - Açık Parfüm Bayiliği Veren Firmalar

Kokuriku Parfüm Shop 2007 yılında İstanbul’da kurulmuştur. B&B Parfumes ve Black Rose isimlerinde iki farklı markası ile hizmet vermektedir. Ana faaliyet konusu parfüm olan firma, kurumsal kimliğine paralel olarak, parfüm ve kimya ürünleri konusunda çalışmalar yapmaktadır. Firmanın felsefesi, en uygun fiyata, en kaliteli ürünleri müşterilerle buluşturmaktır.
Kokuriku, B&B Parfumes ve Black Rose markalarıyla  franchising sisteminde işleyişine devam etmekte olup, Ülke genelinde çeşitli kozmetik mağazalarına, zincir mağazalara satış yapmaktadır.
Firmaya bağlı her iki parfüm markasının üretimi, T.C. Sağlık Bakanlığı denetimi altında olup, üretim merkezlerinde T.C. Sağlık Bakanlığı’nın koymuş olduğu standartlara harfiyen uyulmakta ve teknolojinin sunduğu tüm imkânlardan faydalanılmaktadır.
Firmanın hedefi, müşterilerle kurduğu olumlu ilişkiler doğrultusunda, kaliteden ödün vermeden, parfüm yelpazesini arttırmak ve gerek iç piyasadaki gerek yurtdışındaki pazar payını en üst seviyeye  çıkartmaktır.



BAYİLİK
%25 ESANSLI 48 SAAT ETKİLİ VE TAM 400 ÇEŞİTLE HİZMET VERMEKTE OLAN FİRMAMIZ SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ONAYI OLAN SAYILI FİRMALARDAN BİRİDİR. FİRMAMIZ BÜNYESİNDE PARFÜM ÜRETİMİNİN YANI SIRA KALEM PARFÜM, MİNİ PARFÜM,ODA PARFÜMÜ,OTO PARFÜMÜ,ISLAK MENDİL, KOLTUK ALTI İÇİN 24 SAAT ETKİLİ DEO WIPES, MAKE UP, TEMİZLİK VE HİJYEN GRUBU ÜRETİMİDE MEVCUTTUR. FİRMAMIZIN TEMELİ 45 SENEYE DAYANMAKLA BERABER KOZMETİK KONUSUNDA 4 SENELİK BİR DENEYİME SAHİBİZ. BİZİMLE BERABER YOL ALICAK STRATEJİK YOL ARKADAŞLARINA KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIKTIR.
BAYİLİK ŞARTLARI
FİRMAMIZDAN 10000 USD TUTARINDA MAL ALIMI YAPILMASI HALİNDE;
TABELA FİRMAMIZA AİTTİR.
KOMPLE 40CC TESTER SET BEDELSİZ.
1000 ADET BEDELSİZ DAĞITILMAK ÜZERE KALEM PARFÜM
3 GÜNLÜK YERİNDE EĞİTİM
KATALOG
EL BROŞURU 5000 ADET
KOKU TUŞU
NOT: İÇ TASARIM ŞEKLİ TARAFINIZA GÖNDERİLECEKTİR.
20000 USD LİK MAL ALILMI HALİNDE İÇ TASARIMDA FİRMAMIZA AİTTİR.
KAR MARJI %70 – %100 DİR. 1 PARFÜM ALANA 1 PARFÜM HEDİYE KAMPANYAMIZ MEVCUT OLUP EN UYGUN FİYATI, EN İYİ KALİTEYİ 45 SENELİK TECRÜBEDEN ALIN. FİRMAMIZ DEVAMLI PROMOSYON UYGULAMASI YAPTIĞINDAN DOLAYI BAYİİ SATIŞLARI YOĞUN OLMAKTADIR. TOPTAN VE STANTLI SATIŞIMIZDA MEVCUTTUR.

İletişim : 

Adres: Mustafa Kemal Paşa Mah. Y. Beyazıt Cad.
Aydın Sk. No: 132 / A – Avcılar – İSTANBUL
Tel: 0.212 428 23 31
Fax: 0.212 428 33 42
E-posta: info@bbparfumes.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder