7 Mayıs 2011 Cumartesi

Hazır Konut Nestavilla Bayilik

Prefabrik ve hafif çelik yapı sektöründe faaliyet gösteren Vefa Grup, pratik hazır konut markası ‘Nestavilla’ ile Türkiye’de bayilik verecek.

Grup Eşbaşkanı Turan Koçyiğit, müstakbel bayilerine sağlam bir ortaklık ve hızlı kazanç vaat ettiklerini kaydetti. Vefa’nın son 5 yılda üretim kapasitesini 5 kat artırdığını bildiren Koçyiğit, kapasiteye paralel olarak ciro artışı için de pazarlama kadrolarını güçlendirdiklerini anlattı. Bu yıl kendi enerjisini kendi üreten ekolojik ev ve acil yerleşim üniteleri çalışmalarını da tamamlayacaklarını belirten üst yönetici, kış ayları olmasına rağmen özellikle nisan ayında ilgi beklediklerini vurguladı. Koçyiğit, mevcut iki farklı üretim tesisine ek olarak yeni entegre üretim tesislerinde inşa aşamasına geldiklerini de sözlerine ekledi.
Şirket, bayi kanalıyla yılda 1.250- 1.500 arasında konut satarak yüzde 33 ciro artışı hedefliyor. Hazır konutların 100 metrekare fiyatı ortalama 35 liraya olacak. Ekonomikliği ile öne çıkan, çok hızlı kurulabilen, mevsimsellik kullanımı uygun ve farklı iklim bölgelerine göre tasarlanmış hazır konutlar, özellikle ikincil konut ihtiyacını karşılayacak. Bayiler, fabrikada üretilen bir hazır konutun montaj ve diğer süreçlerini üstlenerek anahtar teslim fiyatının yüzde 25′ine kadar gelir elde edecek. Bulunduğu bölgeye göre yıllık 600 bin ile 4 milyon lira arasında ciro yapacak. Bayi adaylarından müteahhit, mimar ya da mühendis olmalarını isteyen şirket, 30′u aşkın ilde 50 adet bayilik verecek.

Siz de bayilik almak istiyorsanız
http://www.nestavilla.com/Nestavilla_Bayilik_Sistemi.htm
adresinden ilgili formu doldurabilirsiniz..


Vefa Prefabrike Yapılar Sanayi Ticaret A.Ş.
Merkez / Showroom
Adres: E-5 Yanyol Cad. No:180 34896 Alt Kaynarca - Pendik - İstanbul
Tel: 0 216 390 47 77 (pbx)
Faks: 0 216 354 65 55
Web: www.nestavilla.com
E-Mail: nestavilla@nestavilla.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder