8 Mayıs 2011 Pazar

Fantastic Studio Bayilik

Yılın en iyi projesi seçkin girişimcilerle ‘her çocuk bir yıldız’ sloganıyla yola çıkan Okul Marketim – Fantastic Studio bayilikler veriyor. Üstelik az yatırım çok kazanç garantisiyle..
Her çocuğun hayalidir, masal kahramanları ya da sevdiği bir karakter karşısında başrol oyuncusu olması..ve bu hayal şimdiye kadar hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Fantastic Studio kendi filminde oyna projesinin mimarı, sektörün duayen isimlerinden yapımcı Sn. Hamza BOL’dur. Uzun uğraşlar sonucu ortaya çıkan proje özetle, her çocuğun seçeceği bir film senaryosunda başrol oynamasıdır. Seçilen senaryoya uygun olan kostümün giydirilmesi ve daha sonra yeşil perde önüne alınan çocuğa her filme uygun olan çeşitli repliklerin yaklaşık 5-10 dk süren bir zamanda uygulatılması ile çekim tamamlanmış olur. Özel programların kullanılması sonucu yaklaşık 15 dk da tamamlanan montajla filmin başrol oyuncusuna ait DVD hazırdır. Filmin başlangıcında oyuncunun adı soyadı, yapımcı bölümünde ise velisinin adı soyadı yazılacak ve ölümsüz bir hatıraya imza atılmış olacaktır.
Filmler; Masal Dünyası (20 Çocuk Toplu olarak da çekime alınabilir.) Ninja, Robotlar, Uçan Halı, Kaykay, Dinazorlar. Söz konusu filmler gelen tepkiler ve talepler doğrultusunda her öğretim yılı başında değişecektir.
Proje başta anaokulları, kreşler, özel okullar, devlet okulları ve AVM, sünnet, doğum günü organizasyonları v.b. olmak üzere birçok alanda yüksek kazançla uygulanabilir. Öğrenciler bireysel olarak çekime alınabileceği gibi 20 kişilik sınıf ya da arkadaş gruplarıyla da çekilebilmektedir. Her DVD için öğrenci başına 15-25 TL arası ücret makul olup, örnek olarak 80 öğrencinin çekiminin yapıldığı bir Anaokulundan ortalama 1200-2000 TL gelir etmek mümkündür. Çekimler gün içerisinde yapılırken, montaj işlemi akşam ya da bir sonraki gün tamamlanıp; DVD olarak ve DVD kapak tasarımı çocuğa ait isim ve resimle yapılarak ertesi gün okula ya da şahsa teslim edilir. Montaj işlemi 15-25 dk arasında gerçekleşirken, 20 öğrencilik toplu çekimler her bakımdan avantaj sağlamaktadır. Her bir çekimin maliyeti sadece ve sadece bir adet CD den ibarettir.
Bayilik ücreti, her ilin nüfus, öğrenci sayıları v.b. verilerine göre 10-30 Bin TL arasında değişkenlik göstermektedir. Bu politikamız, bayiimizin bayilik ücreti ile kazancını doğru oranda dengelemek üzere belirlenmiştir.
- Kamera
- PC
- Özel program
- 18 adet kostüm
- Işık ekipmanı
- Perde
-1 günlük bayi eğitimi
- Reklam banner ( Okul tanıtımlarında kullanılmak üzere)
- Afiş (Okul tanıtımlarında kullanılmak üzere)
- Web sitesi kullanım hakkı
Söz konusu araçlar ve diğer kurumsal kimlik unsurları Okul Marketim bayilik paketi içerisinde mevcut olup; kostümler ayrı yaş gruplarına uygun olarak 6 film için 18 adet kostüm olarak bayi ye teslim edilecektir.
Antalya, Konya, Bursa, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Kırşehir, Tekirdağ, Sivas, Isparta, Gaziantep, Van, Ankara, Kayseri, Amerika, Kazakistan, Azerbeycan, İtalya, Polonya’da bayilikler verilmiştir.
Fantastic Studio kendi filminde oyna projesi uzun yıllar süren çalışmalardan sonra ortaya çıkmış çok özgün bir çalışmadır. Öncelikle, 6 ayrı özgün film seçeneğinden çocuğun seçeceği film belirlenir. Seçilen filme uygun olan senaryo ve replikler daha önce belli olduğundan, filme uygun kostüm çocuğa giydirilir.
Çocuk ya da çocuklar kamera karşısına alınarak rolleri dikte ettirilir. Yaklaşık 5 Dk süren çekimden sonra çok özel programlar kullanılarak gerçekleşen montajdan sonra film hazırdır ve artık her çocuk bir yıldızdır. Film DVD olarak çocuğa ya da velisine teslim edilir. Söz konusu DVD artık ömür boyu saklanacak, üstelikte çocuğun başrol oynadığı muhteşem bir hatıradır. Söz konusu film her çocuk başı minimum 20-40 TL aralığında, toplu çocuk çekimlerinde ise 15-25 TL aralığında öngörülmektedir. Kendi filminde oyna projesi, özel okullar, okulöncesi eğitim kurumları, alışveriş merkezleri odaklı olarak ciddi ve maliyetsiz gelir kaynağı olarak kullanılabilmektedir.
- Bayi sadece bayilik anlaşması yapılan il ya da ilçede çalışabilir.
-6 adet özel yapım film kalıbı, 6 adet özel kostüm, yeşil perde, ışık ekipmanları ve kamera okul marketim tarafından ücretsiz verilecektir.
-Filmler her öğretim yılı başında değişecektir.
-Bayi bayilik ücreti dışında başka herhangi bir ücret ödemeyecektir.
-Bayilik ücreti, bayilik alınacak ilin okul ve öğrenci sayıları, AVM Sayısına göre değişkenlik göstermektedir. Dolayısı ile her ilin bayilik ücreti, söz konusu unsurlar doğrultusunda belirlenir. Lütfen talep ettiğiniz il için Firmamızdan teklif isteyiniz.
İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Kırklareli, Bursa, Eskişehir, Denizli, Antalya, G.Antep, Sivas, Van, Isparta, Konya, Aksasay, Niğde, Nevşehir, Kırşehir illerinin bayiliği verilmiştir. Diğer iller için iletişime geçiniz.
Yatırım maliyeti 10-40 bin TL, ortalama kar marjı aylık 5-25 bin TL, reklam katılım ücretleri ve gelirden pay alımı yok, öğretim yılı başında değişecek her film için 500 TL yıllık bayi Ar-Ge ve katılım bedeli alınacaktır.

İletişim Bilgileri 
İlgili kişi : Yıldıray URAL
Adres : Üsküdar Cd. Ufuk Apt. 92/ 3 Kartal / İstanbul
Telefon : 0549 316 1600
Faks : 0216 3741661
Web Sitesi : www.okulmarketim.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder