16 Mayıs 2011 Pazartesi

Anthon Berg Çikolataları Tüm Türkiye için Dağıtım Ağı Bayilikleri

Kategori: gıda/çikolata-şekerleme

Firma İsmi: Joy Enternasyonal

Firma Tanıtımı: gıda dağıtım pazarlama
Anthon Berg Çikolataları Tüm Türkiye için Dağıtım Ağı Bayilikleri Verilecektir.
______________________
1998 yılından günümüze, aile şirketi olmanın bize verdiği  güç  ve bağlılıkla,  yeniliklere açık,  genç, dinamik,  ileri görüşlü yönetim kadromuz ve personelimizle sürekli büyüyen bir değer olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz.

Bayilik Şartları : Gerekli Depolama Sisteminin Olması, Dağıtım Ağının Kapsamı,


İletişim Bilgileri
Barbaros Bulvarı Giyim Kent Sitesi
E6 Blok B163/100
PK: 34480
Esenler/İstanbul/TÜRKİYE
02124385636pbx  f:02124381660 g:05302656900
info@joyenternasyonal.com

1 yorum:

Joy Enternasyonal | Anthon Berg Türkiye dedi ki...

Anthon Berg hikayesi...

Özel çikolata yapımında 125 yılı aşkın deneyimi ile, Anton Berg Dünya'nın en eski çikolata üreticilerinden biridir.

1884 yılı başından itibaren, sadece çok iyi kalitede çikolata üretmeyi ilke edinmiştir.


1880 yılında Kopenhag şehir merkezindeki manavının arka odasında Anthon Berg çikolatalarını üretmeye karar verdi. O günlerde çikolata sadece eczanelerde sağlık verici bir ürün olarak satılmaktaydı. Sadece alım gücü yüksek kesim çikolata tüketebiliyordu. Anthon Berg'in ürettiği kaliteli çikolatalar kısa sürede şehrin orta ve üst sınıfında popüler oldu. Kısa süre sonra dükkanının önünde kuyruklar oluşmaya başladı. Keşfettiği Marzipan çikolataları ile herkesin vazgeçemeyeceği bir tad haline geldi. Günümüzde lider çikolata üreticilari arasındaki yerini almış ve yılda 95 ton üretim yapmaktadır.


Anthon Berg Türkiye Pazarında

Joy Enternasyonal ile birlikte 2011 yılında Anthon Berg markası ve bu markaya ait eşsiz lezzetteki ürünleri artık Türkiye'deki çikolata severlerle buluşacak ve bunun sonucunda Anthon Berg , sadece FreeShop çikolatası olmaktan çıkarak kapınıza kadar gelecek.

2010 Yılı Kasım ayında başlayan görüşmeler ve anlaşmalar doğrultusunda Anthon Berg markasına ait ürünlerin Türkiye pazarında tanıtımı, satışı, dağıtımı ve pazarlamasını Joy Enternasyonal Dağıtım Pazarlama Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. Firmamız üstlenmiştir.

2011 Yılı itibari ile Anthon Berg markası ürünlerinin ithalat yolu ile Türkiye'ye girmesi için gerekli prosedürler başlatılarak, ürünlere ait sağlık sertifikaları, ürün içerik belgeleri, üretim seltifikaları Tarım ve Köy İşleri Bakanlığına sunularak gerekli ithalat izinleri tarafımızdan alınmıştır.

Joy Enternasyonal olarak; ürünlerimizin nihai tüketiciye ulaşması esnasında ürünün en sağlıklı şekilde ve en kolay yoldan temin edilebilmesi için gerekli olan alt yapı ve satış ağını titizlikle kurarak, en iyi müşteri memnuniyetini yakalamayı hedefliyoruz.

Yorum Gönder