12 Şubat 2011 Cumartesi

KANZ Bayilik

Firma Hakkında: 1949 yılında çocuklardan aldığı heyecan ve enerji ile yola çıkan Kanz, Dünya markası olmanın gururu içinde çocuklar için üretmeye devam ediyor. Yılların tecrübesi ile çocukların ve annelerin ihtiyacını tam olarak karşılamayı hedefleyen Kanz, mutlu, gülen aileler yaratmakta üzerine düşen görevi yerine getiriyor.

Annelerin ve babaların en değerli varlıkları bebeklerinin tenine değen her şeyin son derece hassas sağlıklı, hijyenik ve kaliteli olması, firmanın en önemli kriteri.

Firma, ürünlerini kumaş, iplik, boya ve aksesuarlarda kanserojen maddeler içermeyen malzemelerle, "ekoteks" normlarına uygun olarak üretiyor.

Her yaştan çocuğun severek giyeceği giysileri, ulaşılabilir fiyatlara, yaygın satış ağı ile Türkiye' de yıllardır layıkıyla taşıyan Bemateks A.Ş, her zaman tüketicisine yakın duruşuyla ve hizmet kalitesi ile de tercih edilmenin mutluluğunu yaşıyor.

Türkiye' de 70 Kanz Shop noktası ile hizmet veren Kanz, profesyonel bir partnerle doğru markaya bayi olmak istiyorum diyen yatırımcılarla birlikte mağaza sayısını artırmaya devam edecek.

KANZ Bayiliği

KANZ SHOP

Dekorasyonu, koleksiyonu, ürün karması, satış sistemi, müşteri memnuniyeti politikaları, ödeme araçları, fiyat politikası, görsel malzemeleri standardize edilmiş KANZ Mağazası Konsepti. Sözkonusu mağaza konsepti, günün şartlarına ve müşteri beklentilerine göre dönemsel olarak revize edilmektedir.

Mağaza Özellikleri: Minimum 100 m2 alana sahip olması ve bulunduğu bölgenin ticari kapasitesi yüksek bir caddesinde veya alışveriş merkezinde olması tercih edilmektedir.

Yatırımcıda Aranan Özellikler: Perakende, mağazacılık ve/veya ticaret deneyimine sahip olunması ve sözkonusu bayilik çalışmasını bizzat yürütmesi beklenmektedir.

Teminat: Sezonluk çalışma hacmi ile orantılı olarak tarafımızca belirlenen tutarda Banka Teminat Mektubu istenmektedir.

Satış Sistemi: IDSL bağlantı ile online olarak merkeze bağlı mağaza bilgisayarı aracılığı ile tüm Türkiye' de her ürün için sezonluk belirlenen bir perakende satış fiyatı ile satış yapılmaktadır. Sezon süresince uygulanacak indirim kampanya ve promosyonlar merkez tarafından kararlaştırılmakta ve ortak olarak uygulanmaktadır. Çalışılmakta olan taksitli kredi kartlarını avantajlı çalışma koşullarından bayilerimizin faydalanması sağlanmaktadır.

Yatırım Maliyeti: KANZ SHOP Mağazasının dekorasyon maliyeti zemin, tavan, elektrik tesisatı raf sistemleri dahil yaklaşık 500-600 TL/m² tutarında oluşmaktadır.

Kar Marjları: Bayi siparişlerinde bir minimum adet ve bu adete uygulanan kar marjı söz konusudur. Siparişi adedi arttıkça bu kar marjı bayi lehine artmaktadır. Kar marjları karşılıklı görüşmelerde telaffuz edilecektir.

Reklam/Tabela Desteği: Sezon açılışı, indirim ve kampanyalarda ulusal reklam kampanyaları firma tarafından düzenlenmektedir. Tabela ve görsel malzemeler (poster vb.), firma tarafından temin edilmektedir.

İndirim Desteği: Genel indirim dönemine girmeden Bayi Mağazası' nda bulunan sezon ürünleri için indirim desteği verilmektedir.

Değişim Desteği: Genel indirim dönemine girmeden önce bayi, merkezin onayını alarak mağazasında satış kabiliyeti düşük ürünleri, iade ederek yerine satış kabiliyeti yüksek ürünleri sipariş edebilir.

KANZ CORNER

Firma, koleksiyonunu birden fazla markayı kendi mağazasında satışa sunan girişimcilere de açıyor.

Mağaza Özellikleri: Mağazanın bulunduğu bölgede KANZ SHOP bulunmaması gerekmektedir.

Yatırımcıda Aranan Özellikler: Perakende, mağazacılık ve/veya ticaret deneyimine sahip olunması ve sözkonusu bayilik çalışmasını bizzat yürütmesi beklenmektedir.

Teminat: Sezonluk çalışma hacmi ile orantılı olarak tarafımızca belirlenen tutarda "Banka Teminat Mektubu" istenmektedir.

Kar Marjları: Bayi siparişlerinde bir minimum adet ve bu adete uygulanan kar marjı söz konusudur. Sipariş adedi arttıkça bu kar marjı bayi lehine artmaktadır. Kar Marjları, karşılıklı görüşmelerde telaffuz edilecektir.

İletişim:
Adres: Fatih Cad. Dereboyu Sok. No: 3, Halkalı - İstanbul
Tel: 0212 470 73 80
Faks: 0212 696 15 58
E-mail: kanzcocuk@kanz.com.tr
WebSitesi: www.kanz.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder