2 Ocak 2011 Pazar

Handies Franchise

Firma Hakkında: Handies, günümüz şartlarında çalışan çalışmayan herkesin bir yük olarak gördüğü, profesyonel imaj açısından son derece önemli olsa da bireylere zaman kaybettirdiğinden pek de sevilmeyen ütüleme derdini üzerinizden almak amacıyla kuruldu.

Handies sistemi, temel olarak ütülenmesini istediğiniz eşyalarınızın evinizden alınıp, "vakumlu soğutma", "üfleme", "yüksek basınçlı buhar kazanı" gibi profesyonel sistemlerle ütülenmesi ve yine evlerinize teslim edilmesi sistemidir.

Handies Franchise

Evlere servis ütü hizmeti konusunda Avrupa standartlarında hizmet veren ve çalışma stiliyle örnek bir kuruluş olan Handies' de müşteri memnuniyeti ve marka değeri en önemli değerler olarak belirlenmiştir. Tecrübeli çalışanları, profesyonel yönetim tarzı ve dalında lider anlaşmalı çözüm ortakları marka kimliğinin oluşmasında önemli bir rol oynuyor.

Handies yarattığı marka değerini tüm Türkiye' ye yaymak ve hizmetlerini geliştirmek amacıyla Türkiye genelinde franchise modeli bayilikler oluşturmayı hedefliyor. Eğer siz de bu başarıya inanıyorsanız ve Handies markasını geliştirme projesinde rol almak istiyorsanız firma ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim:
Adres: Parseller Mah. Karadeniz Cad. Sahur Sok. No: 17/A Dudullu (Sinpaş Aqua City 2. Etap Karşısı) - İstanbul
Tel: 0216 612 66 66 (pbx)
Faks: 0216 612 66 68
E-mail: handies@handies.com.tr
WebSitesi: www.handies.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder