13 Aralık 2010 Pazartesi

Heramis Termal Tatil Köyü - Bayilik Sistemi

Firma Hakkında: Türkiye' nin en büyük termal devremülk projesi Heramis, ülke genelinde bayilikler veriyor.

Konumu, sunduğu imkanlar ve projenin niteliği bakımından ; Türkiye' nin en büyük, en modern ve en kapsamlı termal devremülk projesidir. Sosyal donatı alanları, açık hava etkinlikleri, açık-kapalı havuzları, termal havuzları ve fizik tedavi üniteleri ile 7′den 70′e her yaş gurubundan aile için unutulmaz tatillerin sonsuza kadar sahibi olmayı vaat ediyor.

Heramis Termal Tatil Köyü' nün ve bağlı bulunduğu tatil sisteminin arkasında ise Aydın Şirketler Gurubu ve Çetinkaya İnşaat bulunmaktadır. Biri sağlık, diğeri ise inşaat gurubu olan ve Hera Termal – Bigadiç gibi kendi alanlarında yurtiçi ve yurtdışı birçok başarılı projeye imza atmış olan Aydın Şirketler Gurubu ve Çetinkaya İnşaat, güçlerini Türkiye' nin ilk denize sıfır termal projesini hayata geçirmek için birleştirmişlerdir.

Türkiye' nin en büyük termal yatırımı olan proje; son yıllarda oksijen yoğunluğu ile adını sıkça duyduğumuz Altınoluk' ta 180 dönüm denize sıfır arazi üzerinde yükselmektedir. Ekim ayı itibari ile inşaatına başlanan ve 2012 Ocak ayından itibaren 1. etapın biteceği projede toplam 700 apart daire ile 16.800 devremülk bulunmaktadır.

Heramis Termal Tatil Köyü Bayilik Sistemi

Heramis Termal Tatil Köyü bayilik sistemi hakkında bilgi edinmek, bayilik şartları, bayilik süreci, bayilik fırsatları ile ilgili detaylı bilgi için firmanın sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İletişim:
Adres: Fener Mah. Manastır Çayı Kenarı, Altınoluk - Balıkesir
Tel: 0266 388 48 88
Faks: 0266 388 19 10
E-mail: bayimizol@heramis.com.tr
WebSitesi: www.heramis-bayilik.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder