23 Kasım 2010 Salı

AVB Mimarlık Bayilik

Firma Hakkında: AVB Mimarlık Yapı Malz. İnş. Taah. Ltd. Şti., "Tepe Betopan Dış Cephe Sistemleri Tasarım AR-GE' si" bünyesinde bulunmuş ve bu konuda faaliyetlerini, ticari alanda bayi olarak sürdürme tercihini yapan teknik ekip tarafından 2002 yılında kurulmuştur.

Kurulduğu günden bugüne kadar Tepe Betopan Dış Cephe Sistemleri konusunda taahhüt hizmetleri vererek varlığını sürdüren AVB, alanında uzman teknik ve uygulama istihdamı ile aralarında prestij binalarının çoğunlukta olduğu yaklaşık 150.000 m2 iş bitirmiştir.

Tasarım ve inşaat mali ölçütlerine uygun teknik detay projelendirme ve çözümler üretme konusunda, sektörün birçok büyük firmasına da danışman hizmet vermektedir.

AVB taahhütlerinde, üretici firmanın marka değerini ve bayilik kurumsal kimliğini en iyi şekilde temsil etme konusundaki hassasiyeti ile doğru iş yapma anlayışını yansıtmaya çalışmaktadır.

2007 yılında bir Bilkent Holding Kuruluşu olan Tepe Betopan A.Ş. ile Dış Cephe Sistemleri Distribütör ve Uygulayıcı Ana Bayisi sıfatı ile sözleşme yapan AVB, faaliyet alanına Türkiye sathında yetkin uygulama bayileri teşkil ve teşekkül etmek gibi önemli bir görevi de eklemiş bulunmaktadır.

AVB Mimarlık Bayilik Ağı

AVB Yapı, sahip olduğu garantili hizmet anlayışını, mimari görgüsünü teknik ve ticari becerisini aktarmak sureti ile Bilkent Holding kuruluşu olan Tepe Betopan A.Ş.' ye ait marka değerlerin temsil sorumluluğunu Türkiye' nin her bölgesinde yansıtabilecek teknik donanım, istihdam ve ticari yeterliliğe sahip bayiler oluşturmaktadır.

Bayilik başuru formu için firmanın sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İletişim:
Adres: Cinnah Cad. No: 72/14, Çankaya - Ankara
Tel: 0312 439 23 76
Faks: 0312 439 35 55
E-mail: avb@avb.com.tr
WebSitesi: www.avb.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder