18 Ekim 2010 Pazartesi

OLIVIRGIN Franchise & Bayilik

Firma Hakkında: Firma, ürünlerinde önce sağlığı göz önüne alarak en iyi şartlarda üretim yapmakta olup; ürün çeşitleri arasında özel üretim, erken hasat, taş baskı, filtre edilmemiş doğal natürel sızma ve organik zeytinyağları bulunmaktadır.

Ürünleri arasında zeytinyağlı kozmetik ürünler, tam naturel zeytin çeşitleri, hediyelik gurme ürünleri ve toprak seramik ürünleri de bulunan firmanın tüm gıda üretim sertifikaları mevcut olup; bunların arasında ISO-22000 ve BRC sertifikaları da bulunmaktadır.

Franchise & Bayilik

OLIVIRGIN Bayilik Koşulları ve Yatırım Maliyeti

Farklı konsepti ve görselliğine önem verdiği ürünleriyle Türkiye genelinde bölge ve il bayilikleri vermeyi hedefleyen firma, marka bilincine sahip girişimcilerle çalışmak istiyor.

Firma, iki tip bayilik veriyor:

1. Bölge veya Şehir Bayiliği: Kendi bölgenizdeki noktalara firma ürünlerinin satışını yapmanızı içermektedir. Aylık satış ortalamanız seviyesinde teminat verilmesi veya peşin çalışılması gerekmektedir.

2. Butik Market: Firmanın özel olarak üretmiş olduğu zeytinyağlarının (erken hasat, filtresiz vb. gibi), zeytinyağı sabunlarının ve kozmetik ürünlerinin, özel tasarımlı ambalajlarında ortalama 20-40 m2 bir mağazada satılması hedeflenmektedir.

İletişim:
Adres: DörtYol Mevkii Yazı Kent Yolu, Bozdağan - Aydın
Tel: 0256 414 11 78
Faks: 0256 414 26 87
E-mail: polattarim@polattarim.com.tr
WebSitesi: www.olivirgin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder