15 Ekim 2010 Cuma

HOTSTOP' tan Yeni Bayilik Sistemi

Firma Hakkında: Dünyanın ilk mobil kafe zinciri HOTSTOP, yeni bayilik modeli ile girişimcilere alternatif bir yatırım modeli sunuyor.

HOTSTOP, uluslararası bir iş geliştirme şirketi olan ÇözümVar Danışmanlık’ ın yaklaşık 2 yıllık kapsamlı inceleme, araştırma ve geliştirme süreçleri sonucunda hayata geçirilmiş bir uluslar arası yiyecek ve içecek projesidir.

Metropollerdeki ayaküstü sıcak içecek kültürünün evrensel simgesi olan "Kupa", HOTSTOP adıyla seçkin mola yerlerine dönüşmeye başlamıştır. HOTSTOP' lar; kurgusu, konsepti, işletme modeli ve ürün gamıyla dünyanın ilk mobil kafeleri olma yolunda ilerlemektedir. Gerçek bir kafenin tüm ergonomisini bünyesinde barındıran ileri teknolojisiyle bildiğiniz anlamdaki kiosk paradigmasını değiştirmektedir.

HOTSTOP, ÇözümVar Danışmanlık' ın bir markasıdır. "Metropol insanı mola vermek istediğinde akla gelen ilk bahane olmak" vizyonu ile hayata geçirilmektedir. Mobilitenin ve konseptin gücüyle bir dünya markası olmak hedeflenmektedir.

Bu yıl sonuna kadar İstanbul’ a 30’ a yakın seçkin mekânda olunacaktır. İstanbul’ daki tüm operasyon yönetimi ve yatırım ÇözümVar Danışmanlık tarafından yapılmaktadır. Anadolu’ daki bazı şehirlere şehir bazında “Master Franchise” verilerek büyüme politikası izlenmektedir. İşletme operasyonunun denetim ve kontrolü, entegre ERP teknolojileri ve deneyimli personel ile HOTSTOP Genel Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır.

Dünyada ilk defa ÇözümVar Danışmanlık tarafından hayata geçirilen yenilikçi bir franchising uygulamasıyla, yatırımcılara mevcut yatırım araçlarıyla kıyaslandığında ciddi gelir getirebilecek alternatif bir yatırım modeli de sunulmaktadır. Bu modelin adı "Yatırımcı Franchisee" dir. Söz konusu modelle HOTSTOP kiosklarının tüm işletme ve yönetim sorumluğu HOTSTOP profesyonel ekiplerince yürütülmekte, yatırımcıya yaptığı yatırımın karşılığı olarak sahibi olacağı kioskun karının yarısı verilmektedir. Yatırımcılar hiçbir operasyonel sorumluluk almamaktadır. Bu model tıpkı 1+1 ev alır gibi, kısıtlı bir bütçeyle iyi gelir getirecek bir yatırım yapmak isteyenlere, alternatif bir gelir kaynağı olacaktır. "Yatırımcı Franchisee" adı verilen bu özel statülü yatırımcı modelinde, yatırımcı belirlenen bir yerdeki HOTSTOP’ un esas sahibi olmakla birlikte işletme sorumluluğunu HOTSTOP güvencesinde profesyonellere bırakacaktır. HOTSTOP, yönetimini bizzat kendisinin üstleneceği bu kiosklar için Franchisee’lerine aylık belirli bir kâr payı ödemeyi garanti etmektedir.

HOTSTOP; Amerika, Avrupa, Uzakdoğu ve Ortadoğu' da da büyüme stratejileri izleyecektir. Proje halen ABD, Fransa, İngiltere gibi ülkelerle birlikte eş zamanlı olarak Türkiye’ de hayata geçirilmektedir. Ülke bazında “Master Franchise” verilmektedir.

Kapsamlı yatırım modelleri ve şartlar için HOTSTOP ile irtibata geçiniz.

İletişim:
Adres: Girne Cad. Zengin İş Merkezi No: 20/7, Ataşehir - İstanbul
Tel: 0216 456 98 78 (pbx)
Faks: 0216 456 69 06
E-mail: info@hotstop.com.tr
WebSitesi: www.hotstop.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder