24 Ekim 2010 Pazar

çiğköftemiss Bayilik

Firma Hakkında: Geleneksel yiyeceğimiz çiğ köfteyi nezih mekanlarda, hijyenik koşullarla, uygun fiyata tüketiciye sunan çiğköftemiss, 2010 yılı sonuna kadar Ücretsiz Bayilik vererek bu tadı herkese tattırmak amacında.

çiğköftemiss, sektörde kazandığı tecrübe ve deneyimin verdiği güç ile geleceğe başarılı adımlarla, güven içinde ilerlemekte.

Güneydoğu' nun çiğ köftesiyle, içli köftesiyle başlanılan ev sahipliğine Maraş' ın dolmalarıyla, Bursa' nın tatlılarıyla devam ediyor. Ana ürün olan çiğ köftenin yanı sıra, dolmaları ve tatlılarıyla da bir hayli iddialı.

çiğköftemiss' in kalite anlayışı, tam hijyenik üretim ve satış ortamları, güler yüzlü servis, nezih şubeler ve hepsinin sonucu olarak memnun ayrılan misafirleri.

Firma kaliteye özlem duyan herkese ulaşabilmek için günden güne büyüyor.

2010 yılı sonuna kadar açılacak olan bayilerinden isim hakkı ve benzeri isimler altında ücret talep etmeyecek firmanın yıl sonuna kadar 20 şubeye ulaşması bekleniyor.

Franchise Adaylarında Aranacak Temel Özellikler

Başarma hırsına ve tercihen geçmişinde başarılı iş tecrübelerine sahip olmak, çiğköftemiss yatırımının gerektirdiği kişisel finansal olanaklara sahip olmak olarak sıralanabilir.

Franchise Verme Koşulları

- Açılacak şubenin yaya ve araç trafiğinin yoğun olması,
- Minimum 20 m2 kullanılabilir alan olması,
- Şube içerisinde su tesisatı bulunması,
- Şube dış cephesinin ürün teşhirine uygun olması.

Yatırım Maliyeti

- Tabela
- Şubede kullanılacak panolar (70x100 cm, 4 adet, çat-pat açılır kapanır panolar)
- Çiğköfte satış tezgahları
- Masa (Ortalama 3 adet) ve sandalyeler (Ortalama 9 adet)
- Mikrodalga fırın
- Şube için gerekli diğer malzemeler (temizlik malzemeleri, kaseler, kaplar vs)

Ortalama 8.000 - 10.000 TL civarında maliyeti olan listedeki malzemelerin temini konusunda girişimci isterse çiğköftemiss' ten yardım alabiliyor.

Bayilik Başvurusu

çiğköftemiss' in sitesindeki başvuru formu doldurularak ön başvuru gerçekleştirilebilir. (http://www.cigkoftemiss.com/franchising_basvuru.html)

Bayilik Onaylandıktan Sonra

Şube için gerekli fikir alış-verişi tamamlandıktan ve karar verilen tadilat yapıldıktan sonra çiğköftemiss, en az bir personele eğitim veriyor.

Şube açılışında da görevlendirilecek bir çiğköftemiss personeli, şube açılışı sırasında bayiye destek oluyor. Böylelikle daha önce bilinmeyen bir sektörde yabancılık çekilmiyor ve sektöre hızlı bir giriş yapılmış oluyor.

Ayrıca çiğköftemiss, açılışta kalitesinin herkes tarafından görülmesi, bilinmesi ve tadılması amacıyla dağıtılmak üzere bedelsiz çiğ köfte de veriyor.

İletişim:
Adres: Nuh Kuyusu Cd. No: 247/A, Üsküdar - İstanbul
Tel: 0216 553 09 09
Faks: 0216 391 99 38
E-mail: bilgi@cigkoftemiss.com
WebSitesi: www.cigkoftemiss.com

1 yorum:

sertaç turan dedi ki...

çiğ köfte bayilik bedeli vermiyoruz. peki isim hakkı filan da mı vermiyoruz?
bundan karları ne oluyor peki?

Yorum Gönder