22 Ekim 2010 Cuma

Alkalife, Bayilik Veriyor

Firma Hakkında: Koreli bir mühendis ve bilim adamı olan Sang Whang' ın bulup geliştirdiği patentli bir ürün olan Alkalife, Türkiye yetkili mümessili Vega Dış Ticaret tarafından ABD' den ithal edilmekte olup; ülke genelinde bayilikler verilmektedir.

ABD' nin yanısıra aralarında Kanada, Avustralya, Çin, İngiltere, İspanya, Hollanda, Belçika ve Norveç' in de bulunduğu birçok gelişmiş ülkede kullanılmakta olan Alkalife, normal içme suyunu alkali su haline getirerek, kanın pH dengesini korumaya ve bunun sonucu vücudun kendi alkali dengesini sağlamasına yardımcı olmaktadır.

Alkalife Bayilik Fırsatı

ABD' den ithal ettiği Alkalife Damla ve tezgah üstü sağlık ürünleri sektörünün yeni firmalarından birisi olan Vega Dış Ticaret, Türkiye' nin dört bir yanındaki firmalara ve girişimci adaylarına bayilik fırsatı sunuyor. Firmanın uyguladığı bayilik modelinde girişimci adayları yaklaşık 3.000 TL' lik bir yatırımla, kendi işinin sahibi olabilecek. Vega Dış Ticaret, Ankara, İstanbul ve İzmir için ilçe; diğer şehirlerde ise il bazında bayilik vermeyi hedefliyor.

Ülkemizde Mart ayından itibaren www.alkalife.com.tr adresinden satışa sunulmaya başlanan Alkalife ürünleri, girişimci adaylarına ve sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmalara yeni bir kazanç fırsatı sunuyor. ABD’ den ithal Alkalife’ ın Türkiye’ deki tek mümessili olan Vega Dış Ticaret, yeni uygulamaya koyduğu genişleme modeli doğrultusunda ülke genelinde bayilik verecek. Öncelikli olarak İstanbul, Ankara ve İzmir’ i hedefleyen firma, bu illerde ilçe bazında bayilik verirken, diğer şehirlerde il bazında bayilikler verecek.

Alkalife Bayisi olmak için gerekli ilk yatırım tutarı 3.000 TL!

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Alkalife Türkiye Yönetici Ortağı Hicret Akarsu, yeni uygulayacakları bayilik modelinin hem kendi işinin sahibi olmak isteyen girişimci adayları hem de özellikle sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmalar açısından, ideal bir yatırım fırsatı olduğunu ifade etti. Alkalife’ ı Türkiye’ de yaklaşık 6 aydan bu yana kullanıcılara sunduklarını söyleyen Akarsu, bu kısa zamanda aldıkları bayilik talepleri üzerine bu tür bir genişleme yoluna gittiklerini söyledi. Akarsu bayilik sistemine dahil olan girişimci adaylarının ve yatırımcı firmaların Alkalife ürünlerini zorlanmadan satarak, yüksek gelir elde edebileceklerini belirti. Akarsu, bayilik için herhangi bir giriş maliyeti talep etmediklerinin de altını çizerek, “İlk etapta yalnızca 3.000 TL’ lik bir yatırımla Alkalife bayisi olmak mümkün, kar marjı %40 ila %100 arasında, üstelik bayilerimizin gelirlerinden de hiçbir pay talep etmiyoruz” dedi.

Alkalife Damla, pek çok rahatsızlığın önüne geçilmesinde etkili!

Amerika’da FDA tarafından verilmiş 'Serbest Satış Sertifikası' na sahip, T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’ ndan onaylı ABD’ den ithal Alkalife Damla, kandaki pH dengesini koruyarak, vücudun asiditeye karşı korunmasına destek oluyor. İçme suyuna katılarak kullanılan Alkalife Damla özellikle; obezite, kalp ve damar rahatsızlıkları, diyabet, kemik erimesi, böbrek rahatsızlıkları ve kabızlık gibi kronik pek çok rahatsızlığın önüne geçilmesine yardımcı oluyor.

Alkalife Türkiye’ nin bayilik modeli ile ilgili detaylı bilgi için (0216) 444 0 477 numaralı telefonu arayabilir veya www alkalife.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İletişim:
Adres: Bağdat Cad. No: 47/6 Kızıltoprak, Kadıköy - İstanbul
Tel: 0216 444 0 477
Faks: 0216 337 08 34
E-mail: info@alkalife.com.tr
WebSitesi: www.alkalife.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder